Kan grubu :S

Arkadaşlar kan grubumuzda değişiklik olursa ehliyetden nasıl değiştiricez ve ne kadar ücrete ?

1. var öyle bi ihtimal
2. yanlış yazıldı evet :D

ehliyete yanlış yazılırsa onu yine trafik şubeden degiştirebilirsin. Ne masrafı var bilmiyorum ama kart parası alırlar.

espirilerde güzeldi :)

valahi daha öncede bi başka bi forum sitesinde tartışılmıştı bu, benim çocukken farklıydı şimdi geçen baktırdım tekrar farklı çıktı, annemde de doğumdan sonra değişti, garip biraz ama değişti yani bu bi gerçek :)))

valahi daha öncede bi başka bi forum sitesinde tartışılmıştı bu, benim çocukken farklıydı şimdi geçen baktırdım tekrar farklı çıktı, annemde de doğumdan sonra değişti, garip biraz ama değişti yani bu bi gerçek :)))

ya hiç tartışmak istemiyorum ama sen kaşınıyosun :mrgreen:

annenin yanlış hatırlama şansı %0 yani?
kan gurubu belgesi çocukken verilmişmi verilmişse yanlışlık payı yok mudur ?

yada bi doktor gelsin bizi bu çileden kurtarsın :wiinkk:
hiç bi doktora sordun mu insanın kan gurubu değişirmi diye bu son sorum daha yazmıyorum :rendeer: :rendeer:

Git bir kaç yerden daha kanına baktır. Hangisi grup çoğunluk çıkarsa, farklı olduğunu ve değiştiğini sandığın kan grubuna baktırdığın hastaneye dava aç :)

Çok üzücü ama böyle yanlışlıklar Türkiyede normal...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim de geçen gün tırnağımın arasından çiçek çıktı..
meğer toprakla oynarken tırnaklarımın arası çamur dolmuş, içinde de tohum.. sonra zamanla terimle tohum filizlenmiş bir de sabah kalktım ne göreyim..

evet bakın sizde bildiniz.. tırnağımın arasından çiçek çıkmış..

valla ben bilmem, ona inandınız bana da inanacaksınız.. ::whip::

Kusura bakmayın... Çok cahilim. Değişmemiştir, tamam.

Keşke biraz araştırsaydın. Büyük ihtimalle sana birileri kan grubun değişebilir gibi şeyler söyledi, sen de kuşkulanmadan inandın sanırım.

Bu senin cahilliğin ve hatan değil ki.. Ayrıca öğrenmek için geçte değil :rendeer:

Keşke biraz araştırsaydın. Büyük ihtimalle sana birileri kan grubun değişebilir gibi şeyler söyledi, sen de kuşkulanmadan inandın sanırım.

Bu senin cahilliğin ve hatan değil ki.. Ayrıca öğrenmek için geçte değil :rendeer:

Birileri söylemedi arkadaşım, kendimde ve annemde böyle bişey yaşadım, arkadaşımın ablasında gördüm ve ilgimi çekti araştırdım, dna da değişim olmasa bile kan kitinde bozulma yüzünden böyle bişey mümkün olabiliyor,

http://www.bilimfeneri.gen.tr/phpBB2/viewtopic.php?p=49889 buda benim gibi dert yakınan bir arkadaş...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ya kardeş niye böyle söylüyorsun ki.. ayıp ediyorsun vallahi. takıldığıma bile pişman ettin beni.

hepimizin net bilmediği bir sürü şey var, bizim doğru bildiğimizi başkası duyduğunda neşelenecek gülecek belki..

no problemo senior.

bak sayende iki çift laf etmiş olduk. o kadar üzüc sıkıntılı başlığın arasında okuyunca yazma isteği uyandırdı içimizde başlığın.

cahilim falan da yok, hepimizin kapkara cahil olduğu bir sürü konu var. ne yani çıkalım hepimiz cahiliz diye slogan mı atalım :)

nefes aldığımız sürece öğrenmeye devam ediyoruz herbirimiz.. belki de sen haklısındır.

kapiş?

sevgili motorcular şimdi de tıbba merak saldı :p
koşun şamata var :queen:
alemsiniz yav.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar