sımson

buyur kardeşim sana bir link
http://www.sahibinden.com/simson_s_51_alman_mali-02WQQaXQQ7772853WQQpXQQdisplayitem&keyword=simson

1000 TL fiyat çekmiş ama piyasasını da bilmiyorum motorun.zaten çok fazla yok piyasası.İzmir,Bursa,İstanbul gibi Bulgaristan göçmenlerinin daha yoğunlukta yaşadığı yerlerde bulabilirsin. Bulgaristan'dan Göç edenlerin bir kısmı bu motosikletlerden getirdi.

bende wardı ama eskidiyi için sattım 14sene kullandık ama pişmanım.bu sımson
3vites ben 4 vites arıyorum

1000 tl çooooooooooookkkk pahalı.. bence...max 400 hadii taşş çatlasın en toplusu 600 olsunn

Kardeş, fotografları görmedin sanırım. Fotograftaki simson benim. Senin istemiş olduğun gibi 4 vites. Aynı zamanda diğer parçaları duruyor. Orjinalliği bozulmadı, istenirse geriye dönüşü montaj işi.

Blind Date

bump and lurkAfter being with her all evening, the man couldn't take another minute with his blind date. Earlier, he had secretly arranged to have a friend call him to the phone so he would have an excuse to leave.When he returned to the table, he lowered his eyes, put on a grim expression and said, "I have some bad news. My grandfather just died.""Thank heavens," his date replied. "If yours hadn't, mine would have had to!"--------------dvd copy,--------dvd ripper, ------------------dvd to ipod,----------------dvd ripper,-------------------dvd software,-----------

tam bi tasarım harikası:mrgreen:
bunun neyini arıyosun kardeş

Ya bunu alıcağına minsk al daha iyi be daha gösterişli

minsk.jpg

Bak birde bir arkadaş zamanında ilan vermiş :DD

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/40903-350-tyl-ye-satilik-minsk-125-cc.html

Son düzenleme:
İstanbul'dayım, geçenlerde babamla sohbet ederken SİMSON konusu geçti,
Ben şuanda PLAKALI SATIŞI sorunsuz Bir SİMSON arıyorum, İSTANBUL ve çevre illere aracımla gelip satışını alacağım.
Her nekadar parça yaşlılık sorun gibi görünsede bulursam 600-850 TL civarı SİMSON arıyorum.
[email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

700-800 liraya 2.el bir çinli cub alın gık demez yolda bırakmaz kefilim. Yağını düzenli değiştirip yağsız bırakmadıkça 20-30 bin km ufak tefek tamirlerle binilebiliyor bütün çinli cublara. Motor sıfırlamak da 300 lira.

Sadece SİMSON, hatırası var yoksa honda da alırım ama bizim için ayrı bir durum babama süpriz yapmak istiyorum, okadar kahrımı çekti büyüttü bizi, geçen sohbeti geçti çocukca gülümsedi, olsa yine kullansam diye,
bizimde 95 yılına kadar vardı bir S51 SİMSON, sonradan satmak zorunda kalmıştı ve çok üzülmüştü, şimdi sevinme sırası babamda olmalı...
yardımcı olursunuz umarım...
İstanbul ve çeve illerdeki arkadaşlar;
ruhsat plaka, satışında sıkıntı olmayan SİMSON arıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Sadece SİMSON, hatırası var yoksa honda da alırım ama bizim için ayrı bir durum babama süpriz yapmak istiyorum, okadar kahrımı çekti büyüttü bizi, geçen sohbeti geçti çocukca gülümsedi, olsa yine kullansam diye,
bizimde 95 yılına kadar vardı bir S51 SİMSON, sonradan satmak zorunda kalmıştı ve çok üzülmüştü, şimdi sevinme sırası babamda olmalı...
yardımcı olursunuz umarım...
İstanbul ve çeve illerdeki arkadaşlar;
ruhsat plaka, satışında sıkıntı olmayan SİMSON arıyorum.
İletişim için: [email protected]

2009daki konuya hayat vermişiniz :) cozbek83 inşallah bulursun temizini

Cümleten SelamunAleykum..

Ben Kahramanmaraş'tan foruma katılıyorum..

Aradığım MUAYENELİ, SİGORTALI, DEVİR PROBLEMİ OLMAYAN BİR SİMSON ALMAK İSTİYORUM.. S SERİSİNDEN ARIYORUM SCOOTER DEĞİL..

ÖNCELİKLİ ÇEVRE İLLERDEN..DİĞER İLLERDE GEÇERLİ OLABİLİR(DURUMA BAĞLI)

İLGİLENENLER BANA MESAJ ATABİLİR.. EN KISA ZAMANDA MESAJA CEVAP VERİLECEKTİR..

SİMSON

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar