Stickerin izi nasıl çıkar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorumun stickerlerini cikardim ama yapişkani kaldi bide ellerim yagli oldugu icin kapkara oldu o yapişkanlari nasil cikartabilirim varmi bildiginiz cozum

speragum kesin çözüm :cat:
matbaa'lardan bir miktar bulabilirsin..

normal benzin isini kesin cözecektir, tiner boyayi hafif agartabilir

dostum .. sakın tinere kezzapa falan yönelme... bir parça bez .. ve mazot yeterli olacaktır... benzin plastik parçalara yaktıgı için zarar verir.. çıkaracagın şey sadece sticker yapışkanı.. ise mazot yeterli olacaktır.. iyice sil .. ve bekle.. yumuşayaıp tırnagınla temizleyebilirsin...

Süper Moderatör (BBRR)
gaz yağı ile sil hep her türlüapışkan maddeyi çözer , hemde boyayı besler. 3-4 ayda bir tüm boyalı yerleri gazyağı ile silmek boyayı yumuşatır boyanın ömrünü uzatır.. denenmiş bir yöntemdir .. benzin ve tiner boyaya zarar verebilir ..

Babam sürekli boya canlı kalsın diye mazotla siliyor aracları 1-2 saat öyle bekletiyor sonradan köpük su ile güzelce yıkıyor

jant şeridimi yoksa marka vs yzısımı ama farkeden bişi olmaz ikiside hemen emen aynı sonuçda ben mazot derim tiner derim ama zarar verirse kaçın önce motorun görünmeyen bir yerinde uygula baktın bişi yapmıyor vur gitsin;)

dostum würth marka fren ve balata temizleme spreyi var..
tank pad çıkarttım iki fıs fıs bi bezle üstünden geç tamamdır..zinciride onla temizliorm zaten süper..her motora lazım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gaz yagini tavsiye eden herkeze teşekkurler bugun gittim 1 pet şişesinde gaz yagi aldim ve yarisi tum granajlara yettide artti.

cok super parliyor lekeleri kolayca cikartiyor şaşirdim ben boyle durumlarda gaz yagi tek olanaginiz olsun.

tek sorun cok kokuyor ustune parfum sıktıgımda dahada ıgrenc kokuyor :)

nasıl yani şimdi çizikleridemi kapattı gaz yağı:):) parlamakmı :D biraz daha açsana kaça aldın

Alışınca gaz yağı kokusu bana hacı kokusu gibi geldi, bağımlılık yapar:cherry:

Ağır çizikleri kendi haline bırak, çok hafif çizikleri ancak yok edebilirsin tabii pasta ile.

Son düzenleme:
yaw benzinle siliver bendede aynısı oldu benbzinle sildim fıstık gibi oldu:)

slm arkadaşar ... bu siteye daha yeni üye oldummm....sizden bi kaç fikir ve yardım almak istiyorum (motorum hakkında)...motorumun önünde boydan boya www.motoran.com yazıyor her iki tarafında...ve bunlar direk verniklenmişşş...bana önerilen çözüm isee....ilk önce tımpara lanıcakmışş sonra pastaa sonra boya ve cila dedilerr baha kısa ve masrafsız yolu varmııı....bide nasıl resim koyabilirim?:)

sifirrr_novara_150_-65WQQaXQQ10928674WQQpXQQdisplayitem

resim atamadım ama buradan baka bilirisniz....
http://www.sahibinden.com/sifirrr_novara_150_-65WQQaXQQ10928674WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar