Acil iş arıyorum!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar net aracılığı ile tüm imkanlarımı kullanarak iş arıyorum MT den de faydalanayım dedim. Halkla İlişkiler ve İşletme mezunuyum. Evliyim. Motorum var :p Sekreterlik tarzı birşeyler olabilir. Hafta sonu tatil olursa işime gelir :) Aklınızda bulunsun Anadolu yakasında Altıntepe'de oturuyorum. Malum kriz yüzünden işten çıkartıldım. Teşekkür ederim. :queen: :rendeer:

Etiketler de süper :p

İşten çıkarıldıgına da sanırım hiç üzülmemişsin Yeşim abla :p

inşallah en yakın zamanda istedigin gibi bir iş bulursun.Bende arıyorum uzun zamandır ama sözde sanayi bölgesi iş yok :pale:

Amin cnm bnm amin Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin en yakını bile olsa..

siğorta yapmam hafta sonu tatilde yok sabah 9 akşam 20 çalışma saatleri yer taksim nasıl gelirsen gel banane ne yersen ye karışmam ok dersen gel başla elk erıza gelen telefonlara bakarsın askari üçret:)

siğorta yapmam hafta sonu tatilde yok sabah 9 akşam 20 çalışma saatleri yer taksim nasıl gelirsen gel banane ne yersen ye karışmam ok dersen gel başla elk erıza gelen telefonlara bakarsın askari üçret:)

Allah razı olsun abi Allah tuuttuğunu altın etsin Allah ne muradın varsa versin Allah tependen bakmasın emi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi soralım abla belki alırlar :)

Evet arkadaşlar net aracılığı ile tüm imkanlarımı kullanarak iş arıyorum MT den de faydalanayım dedim. Halkla İlişkiler ve İşletme mezunuyum. Evliyim. Motorum var :p Sekreterlik tarzı birşeyler olabilir. Hafta sonu tatil olursa işime gelir :) Aklınızda bulunsun Anadolu yakasında Altıntepe'de oturuyorum. Malum kriz yüzünden işten çıkartıldım. Teşekkür ederim. :queen: :rendeer:

Yeşim cv ni gönderirmisin bana..

İnşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulabilirsin....Etiketler bencede güzel :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar