Ellerim Motor Kullanırken Terliyor

Merhaba arkadaşlar Ben Motor kullanırken ellerim çok terliyor özellikle yazın,Gerçi el terlemesi,ayak terlemesi ve koltuk6 terlemesi var bende Yaz-kış..Böyle bi ürün buldum buyrun sizde bakın..Etkiliymiş epey kullandım..benim gibi motorcu dostlarım mağdur Kalmasın..

http://www.ekinoksmedikal.com/product.php?id_product=215

Burdan bakın sağlıcakla Kalın:cat:

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

yok arkadaşım normalde terliyor..Eldiven taktımda çok terliyorum..aşırı..Bu bu hastalık zaten.bilen bilir..

benim yazdıklarım kursun kalemlemi yazılıyor da siliniyor annamadım

ANLADIM 10 TANE AYNI BAŞLIKTAN AÇMIŞSIN HOPP ARKADAŞ ÇEVREYİ KİRLETME

Motosikleti
Honda Crf250L
benım ellerimde araba kullanırken terliyor..koltuk altından ameliyatı varmış klips gibi bişey takıyolarmıs sinirlere.ndan sora terleme olmuyomuş...istendiginde ilerde klipsler geri alınabiliyormuş..tabi terleme de geri geliyo:) elleri terleyenlerle yüzü kızaranlar yaptırıyolarmıs bunu..

bayaa araştırmıştım bende bu konuyu ama ameliyat olmadım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Terlesin daha iyi ,tutuşun daha iyi olur daha ne istiyon:cherry:

benım ellerimde araba kullanırken terliyor..koltuk altından ameliyatı varmış klips gibi bişey takıyolarmıs sinirlere.ndan sora terleme olmuyomuş...istendiginde ilerde klipsler geri alınabiliyormuş..tabi terleme de geri geliyo:) elleri terleyenlerle yüzü kızaranlar yaptırıyolarmıs bunu..

bayaa araştırmıştım bende bu konuyu ama ameliyat olmadım..

Aynen arkadaşım o şekilde..Ama ameliyattan önce Verdiğim siteye gir Ordaki ürünü al kullan derim...Etkili Epey..:cat:

Motor Kullanırken İyi oluyorum Rüzgarda ama Lakin bazende sıcaktaysan ve trafik varsa Ellerim terden direksiyon terliyor aynen!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar