çumoktan sıkıldık hadi çamura macerası.

pazar sabahı geç saate parlak tekin aradı hadi gidelim dedi bu saatte olmaz desemde kapıya dayandı çıktık buyrun

tabiki ilk düşen parlak tekin.

arkadaşlar resimler tamamlanmadan ynlışlıkla giriş yapıldı artık düzeltemedim bu sefer böyle idare edin iyi seyirler.

Son düzenleme:
Bu yolda da düşülür mü be:) Valla süper eğlenmişsinizdir.Burdan omo reklamlarına iyi malzeme çıkar.Her halde bu sitede en faal şehir Adana olsa gerek.Adana'ya mı taşınsak acaba?

Bu yolda da düşülür mü be:) Valla süper eğlenmişsinizdir.Burdan omo reklamlarına iyi malzeme çıkar.Her halde bu sitede en faal şehir Adana olsa gerek.Adana'ya mı taşınsak acaba?

orası yol olsaydı düşülmezdi bizim mahallede 2 kiralık ev var taşınmak istersen ayarlayalım.:rendeer:

Bir daha gezi yazıları bölümüne girmeyeceğim:) çok özeniyorum artık bir cross'a hiç olmadı enduro.:)
Elinize sağlık çok güzel resimler.

Çok keyifli görünüyor, şu işi ben de yapmak istiyorum artık bir an önce:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel patika maceranız için teşekkürler:rendeer:,dağ bisikletimle orada olacaktım da:cherry:

motorlarınıza sağlık çok güzel bir macera olmuş bende kross kullanıcısı olarak herkese tavsiye ederim:)

Az önce çıkardım yeni bakımdan çıkmış bisikletimi aldım ve hemen kendimi çamura toprağa tarlaya vurdum:) gerçi 15 dakika sonra yoruldum ve heryertim çamur oldu ama çok zevkliydi.:)Hiç olmadı kanuni enduro veya zohngsen falan düşünür oldum önce bir param olsun.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim elinize,yüreğinize,tekerinize sağlık resimlerinizden çok keyif alıyorum sağlıcakla kalın

üleeenn enduromu alsam ne yapsam :) Çok güzel pis bir gezi olmuş.Tebrik ederim.

keşke bende olsaydın cbf 150 ile aranızda en önden giderdim kuzenle..

bu zevki tadan 1 daha başka makina kullanmak istemiyor .:rendeer:

Güzel patika maceranız için teşekkürler:rendeer:,dağ bisikletimle orada olacaktım da:cherry:

bende bu işe dağ bisikleti ile başladım 91 yılında bisikletle izmir adana turum var eski resimleri ayarlayabilirsem yayınlarım inşallah.

motorlarınıza sağlık çok güzel bir macera olmuş bende kross kullanıcısı olarak herkese tavsiye ederim:)

allahına gurban en güzeli endro kros.:)

Son düzenleme:
Cross'u bir ayrı seviyorum ben ya:mrgreen:
malzemeleri pahalı yoksa boyum yeterdi yapmak için:p
paylaşım için çok teşekkürler!

hadi emre sen ben yeşim ekibi kuralım:p

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
canlarım benim, bir zamanlar mersin idi ama şimdi adana.. gerçi hatay grubu da oldukça faal ama orda bir başka grup kendi sitesinde paylaşıyor bunları.
adanayı ben de tebrik ediyorum. gerçekten oldukça aktifsiniz :)

bu arada, havalar ısınınca adana mt ve cross grubu mersine gelin, çadırlı konaklamalı bir gezi yapalım. hatta bunu ciddi ciddi planlıyalım. çok değil, 1 ay sonra olabilecek bir organizasyon.
ben antik eserlerin olup da aynı zamanda cross yapılabilecek, gezilebilecek bir kaç yer biliyorum. ne dersiniz?

Az önce çıkardım yeni bakımdan çıkmış bisikletimi aldım ve hemen kendimi çamura toprağa tarlaya vurdum:) gerçi 15 dakika sonra yoruldum ve heryertim çamur oldu ama çok zevkliydi.:)Hiç olmadı kanuni enduro veya zohngsen falan düşünür oldum önce bir param olsun.:)

genç adam yorulurmu gardaş bende bisikletle başladım gençliğimde akşama kadar dağda gezerdim.

kadirim elinize,yüreğinize,tekerinize sağlık resimlerinizden çok keyif alıyorum sağlıcakla kalın

katılırsan daha çok zevk alırsın.:rendeer:

üleeenn enduromu alsam ne yapsam :) Çok güzel pis bir gezi olmuş.Tebrik ederim.

hemen almanı tavsiye ederim.

Hey gidi pehlivanlar, güzel güreşmişsiniz çamurla

gardaş çamurla güreştik ama resimleri tam yükleyemedik.

keşke bende olsaydın cbf 150 ile aranızda en önden giderdim kuzenle..

gardaş gelmeni tavsiye ederim ama önde gidersen çukurları doldurursun dikkat et.:)

Cross'u bir ayrı seviyorum ben ya:mrgreen:
malzemeleri pahalı yoksa boyum yeterdi yapmak için:p
paylaşım için çok teşekkürler!

aslında çok pahalı deyil ilk etapta bot ve kask yeterli daha sonra diğerleri alınır.:rendeer:

canlarım benim, bir zamanlar mersin idi ama şimdi adana.. gerçi hatay grubu da oldukça faal ama orda bir başka grup kendi sitesinde paylaşıyor bunları.
adanayı ben de tebrik ediyorum. gerçekten oldukça aktifsiniz :)

bu arada, havalar ısınınca adana mt ve cross grubu mersine gelin, çadırlı konaklamalı bir gezi yapalım. hatta bunu ciddi ciddi planlıyalım. çok değil, 1 ay sonra olabilecek bir organizasyon.
ben antik eserlerin olup da aynı zamanda cross yapılabilecek, gezilebilecek bir kaç yer biliyorum. ne dersiniz?

komşu biz daha önce oraya gelmiştik zaten yine olabilir konaklama yerinde alkol olmamak şartı ile bizim için sakıncası yok:cat:

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler.güzel,sanırım çamurla epey güreştiniz...devamını bekliyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar