yahu ne ölü topiktir bu ya.
sırf bu yüzden satacam suzukiyi er-5 alıcam. orda muhabbet var yahu...
sırf bu yüzden satacam suzukiyi er-5 alıcam. orda muhabbet var yahu...
topiği güncelleştireyim o zaman ben.beni belki tanıyan arkadaşlar olabilir.70 bin km gs 500 kullandım . bu modele o kadar bağlıydım ki yedek paraça yapmak üzere 2 ci bir motor dahi aldım zamanında.hala internette bazı gs 500 parçalarının ilanları mevcut özellikle sahibinden com da. geçen sene takas üstünden benim tercihim olmamasına rağmen kawasaki er 5 geldi.parçalrı aşırı pahalı direksiyon aldım 100 euro, stop camı aldım 100 lira felan. zincir dişli takımının değişme vakti geldiydi. Gittim arakaya 48 dişli öne orjinal dişli ve aşırı derecede kalın zincir aldım 5,25 du sanırım.aşırı derecede seerileşen motor zırt pırt pati çekmeye ve 2 ve 3 cü viteste önü kalkmaya başladı bir gün bakım sırıasında hava filtre kutusunu sökerken. şasenin kırılmış olduğunu gördüm.10 tane motor kullandım ilk defa birinin şasesi kırıldı.yok pahasına verdim gitti motoru. size er5 ive diğer kawasaki modellerini tavsiye etmiyorum.Ben stunt dirver değilim ama motorun şasesi kırıldı.
mümkünse herkes gitsin yamaha ve suzuki alsın. gs 500 e 70 bin km bindim kawasakininm 10 binde şasesini elime aldım. zararına sattım
Merhaba arkadaşlar, Ben Ankara'dan Özgür. Artık ben de 2002 model bir GS 500 sahibiyim. Henüz tam anlamıyla deneyemedim ama denediğim kadarıyla 4*4lük bir makina. Lastiklerini değiştirdim, detay bakımını da yaptırdıktan sonra sezona hazır. GS 500 organizasyonları yapabiliriz.
Selamlar...
arkadaşım hayırlı olsun ankarada 2 olduk o zaman.
İzmirde çok gezdin de....
Sende hayırsız çıktın... Hani hiç ziyaret etmiyon İzmiri?.... :wiinkk:
arkadaşım hayırlı olsun ankarada 2 olduk o zaman.
Sevgili Nankör Antalya Turunda Virajlarda.aşırı Dercede Esneme Vardı. Ama Tecrübeyle Alaklı Değil. şase Kırmanın Tecrübesi Olmaz. Bir Boru Kırılmış.ben Arka Lastik Rulmanları Dağılmıştır Veya Arka Beşik Gevşemiştir Ondan Esniyordur Felan Düşünüyordum.evet Senin Yukarda Yaptığın Yorum Da Ilginçmiş. Parça Lazım Olursa özelden Pm Atabilirsin Veya Sahibindenden Bana Ulaşabilirsin.elimde Suzukiden Almak Istemeyeceğiniz Beyin Komple şanzıman, ön Far Sinyaller,kuyruk Grenajı Stop Balansör Marş Motoru Gibi Bir Dünya Parça Mevcut....
Voyagerxs Bende Hayness Service Manuel Var Gs 500 Için Teknik Verilerinde 47 Yerine 51 Hp Yazıyor. Basım Hatası Felan Da Olabilir. Ama Bazı Kaynaklarda 47 Hp Yazıyor Bazı Yerde Farklı şeyler Yazıyor.
bendede gs 500 var 2005 model sorusu olan cevaplandırabilirim böyle yakıt tasarrufu böyle tork görmek ve cok rahat :rendeer:
slmlar bende yeni bi gs 500 kullanıcısıyım resimlerini çok begendim çok güzel olmuş sormak istedigim jantlarla ilgili nasıl bi çalışma yaptıgın saygılarrr
hocam şimdi ben motoru aldıgımda aldıgım şahıs yani ilk sahibi kendisi yaptırmıs onu gaziatepte jantları söküp nikelaj için yolluyor kararma vs yapmıyor 200 veya 300 ytl ye mal oluyor ama çok güzel olmus