hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

anlatsana 2 gulelım zaten kımse yok ıyı olur:queen:

bir gün çahırdılar beni ziyaret günü kapıya gittim bakıyorum benim tanıdıgım yok dedim kim cagırdı beni dediler şu yaşlı teyze teyzeyi tanımıyorum ama beni çahırmış oda beni tanımıyor sonradan öyrendikki isim soyisim benzerliği benden sonra adam geldi dedi arkadaş sen kimsin dedim gürkan duraner hade lan dedi lan bana mirasçımısın nesin ordada dayak yiyektik az kalsın :queen:

evet bitur attırıyım mı sana malatyalı :p :

Yo be sağol ( Sanki canımı yolda bulmuşum ) Teşekürler almıyayım ben :p

bir gün çahırdılar beni ziyaret günü kapıya gittim bakıyorum benim tanıdıgım yok dedim kim cagırdı beni dediler şu yaşlı teyze teyzeyi tanımıyorum ama beni çahırmış oda beni tanımıyor sonradan öyrendikki isim soyisim benzerliği benden sonra adam geldi dedi arkadaş sen kimsin dedim gürkan duraner hade lan dedi lan bana mirasçımısın nesin ordada dayak yiyektik az kalsın :queen:

Mirasçımısın he :queen::queen::queen::queen::queen:
Yazamıyorum

Son düzenleme:
sen nerdeyse samar oglanı olucakmıssın abıya:queen:...baskaaaaaaaaaaaaaa varsa devam:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

alemsin yaaa :queen:

Tabi bu olaylar 1984 lü yıllarda kaldı şimdilerde uyarmak yok direk dalıyorlar ::p

Tabi bu olaylar 1984 lü yıllarda kaldı şimdilerde uyarmak yok direk dalıyorlar :

aynen o zaman nezaket vardı şindi olsa uzaktan mıhlıyorlar:queen:

alemsin yaaa :queen:

sen telefonu elimden al aygüle sar o zaman bişe yok dimi deli kız :queen::queen::rendeer:

sızı cagrınca bıze baya gulcez anlasılan:queen::rendeer:

ambulas kapıda olsun diyim sana :queen:

Son düzenleme:
aramıza bir bayan daha katılıyo sanırım :p

az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak :p
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen:

az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak :p
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen:

bi o eksikti oda gelsinde madem çatlak tam olsun:queen:

bi o eksikti oda gelsinde madem çatlak tam olsun:queen:

bugün firmada izinli diğer arkadaşlar dün giderken her kez dalga geçti yarın filiz gelicek Allah yardımcın olsun diye öle manyak.... biz kadınla iki dakkada kanki olduk :queen: deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :queen:

akıllı olsa seninle muhabbet edermi sanki bi düşün :wiinkk::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün firmada izinli diğer arkadaşlar dün giderken her kez dalga geçti yarın filiz gelicek Allah yardımcın olsun diye öle manyak.... biz kadınla iki dakkada kanki olduk :queen: deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :queen:

benim kalemim yani sen onu bana gönder iyisi mi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar