zealsun 200gs mi kanuni 200 race mı

bu ilk motorum olcak.ikisi arasında kaldım. biri diyo kanuni daha iyi .öbürü çıkıyo zealsun daha kaliteli.lüten kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Moderatör
İkiside aynı desek bi faydası olur mu senin için?

bu arada boy 1.93 80 kilo:)o yüzden lütfen cbr 125 önermeyin:p

ben kanuni kullanıcısıyım,serviste racer motorların pek sağlam olmadığını duydum o sırada arızalı bi racer tamir edilirken geçen muhabbette, zealsun hakkında bilgim yok. racer harika değil.

ama her ikisininde konusu var, üşenme oku, pişman olma:p

kanuni 200 race alırsan başın çok ağrıyabilir. Yetkili servisin kendi ağzından, racer 200 ile ilgili duyduğum bir cümleyi değiştirmeden aktarıyorum (bu motorlar 10000 km sonra yağ yakmaya başlıyor). Yorum senin. Ayrıca, race 200 ün motoruyla keçeleriyle yağ kaçakları vs. daha motorun ilk bi kaç taksidini öderken sorunla karşılaşan bi tanıdığım var. Zealsun 200 gs yi bilmiyorum. Bilenler yardımcı olsunlar. Bu arada senin boya posa cbf 150 gider. O motorlara o paraları verenekadar al bi 2. el cbf 150 başın ağrımasın. 2-3 sene kullanıp satsan bile fazla zararın olmaz.

Son düzenleme:
Zealsun al arkadasım ; Kanuni den hiç olmazsa daha az titriyor ...

ankarada oturuyorum.burda ne bayi ne servisi war .istanbuldan nasıl getirecem.birde 2 3 milyar bütçem war:salut:

ankarada oturuyorum.burda ne bayi ne servisi war .istanbuldan nasıl getirecem.birde 2 3 milyar bütçem war:salut:

A2 ehliyetin varsa bahsettiğin motrolar ist. ankara yolunu kolaylıkla kat edebilecek mahiyette motorlar bence. Gerçi racer 200 den pek emin olamıyorum ama. 2-3 milyar bütçede az değil. Tam 5000-7000 km temiz cbf 150 parası. 3000 tl ye alım satım dahil böyle bi motor bulabilirsin. racer ve zealsun un piyasalarını bilemiyorum. Havanın açtığı bir gün gelirsin. Motorunu alırsın bir gece bi pasiyon vs konaklarsın. Ertesi sabah motorunla yola koyulursun. 700 km kadar sanıyorm İst Ankara. Bak senin için senaryo bile yazdım :)

:)saol.A2 war ama tecrübe yok:)direksiyon sınavında bi git bi gel iki dön beş yukarı .tamam geçtin:p

racer motorunu 30000km ye yaklaşık kullanan bi üye vardı (hala kullanıyo) ama serkan galiba hatırlamıyorum. daha detaylı araştırmak lazım, kullananlarla bire bir konuş

bilmemmi yhaa o adam motoru kumandaya pil takar gibi söküp takıyo.yani ustası bi yandan. bakımını yapıyo tabi.ben alacam şimdi götürecem servise sağlam yerini bozacaklar sonrada sömür babam sömür.

olay bu işte, motoruna çok iyi bakarsan, zealsun kanuni farketmiyo

walla pek anlamayız ya işte neyse.inşallah tamirciyle kanka olmayız:)

kesinlikle dostum her motor için neredeyse aynı işlemler uygulanırsa ömrü uzuyor,
yanı en azından elın azda olsa anahtar tornavıda tutmalı ki,
en azında civatası gevşedi diye canın sıkılmasın,

ben aldım 2006 yılında ve hiç sıkıntı yaşamadım sayılır,
30 bın yokuşundayım,
az kaldı 30 bin olmasına yani,
ve eskişehir kütahya,trakya komple zaten,
neredeyse yazın her hafta hemde:D

uzun yolum çok oluyor,
gezmeyı sevyorum çünki,
ama şans işi birazda,
arkadaşlarım arasında 300 km olmadan 3,,,4 defa motor açtıranda oluyor,
segman attıran,
keçe patlatan vs,,,

şans işi yani,
iki motor içinde durum aynı,
ikisinide kullandım,
zealsunu daha az ama arkadaşındı çünki,

((((((zealsunun tek hoşuma gıden yerleri jantları:D:D

bır bulabılsem çıkmasını benım makınama takıcam zaten:D
ufak ebatta oldugundan çamur atmayacaktır benım motor o jantlar ile)))))))

Sana Şimdiden Hayırlı Olsun Dostum...

sağol serkan hocam bayılıyorum senin şu kanuniye yaptığın modifiyelere pardon racer rr ye:)

nerden biliyon diceksen tam 4-5 aydır sizin topiği okuyorum

Son düzenleme:
eyw saolasın,
sevıyorum uğraşmayı,

elımdende geldiğinden pek sıkıntıda yaşamıyorum aslında,

Yaww az çektirmedi şu motor bana yaww,
zımparasını yapmak,
macununu atmak, boyamak,silmek temizlemek
BIKTIM ARTIK BU KANUNİDEN YAHUU:p:p:p

Sana Alacağın Yani Karar Vereceğin Motorda Bol Şanslar Dilerim Dostum...

bişi sorcam kanuni race la zealsunun büyüklükleri aynımı?boyum 1.92 o yüzden soruyorum.birde benim istabula gelmem imkansız.sahibini ikna etsek gelmezmi ordan buraya yol parasını ona versek:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar