hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

ok patenin tekeleklerine bakım yapın dubleks lastik falan takında yolda kalmayın:):):):)

yolda kalmayız baktık olmuyo atarız birinizi motordan biz iki kişi mis gibi gideriz :queen:

2 dk gittik karıştırmışınız ortalığı :p
oku oku bitmedii yaw :)

poyraz abim beni yalnız bırakmıcakmış :bounce:

Yeşim ablayla bizzat ilgilencez bugun ufak bi görüşme ile yumuşadıgımı sandı :queen:

gittimi patron :p

Son düzenleme:
yolumuz malatyaya kadar uzanmasada dostlugumuz uzanır merak etme :rendeer:

merak etme yanlız degilsin bisim deniz anasıyla birbirinizi itersiniz:):):):):queen:

olmaz siz çekin bizi :p

gürkan c.tesi allak bullak edicem o arşivi haberin olsun :bounce: :queen:[/QUOTE]

dur birazdaga bakıyım neler var:queen:

buralarda :)

mesajları aldın dimi çok üzgünüm zaten :mrgreen:

aydım mesajlarını çok üzüldüm :salut:
detayları bekliyorıum acilen :p

nasıl olsa benim motorum yok bisikletime göz dikmeyinde:p:p zaten iki kişide binemessiniz:p:p

aman napalım senin bisikletini :p

dur birazdaga bakıyım neler var:queen:

eyvah eyvah bakalım daha neler çıkıcak :cherry:

evet ya fuara denk geliyo :silent: mt fuara katılıyomu standımız varmı arkadaşlar?

yahu az önce vermem diyodun şimdi zorla benim bisikletime elkoyun diyosun olmazki :p

yok ben gene vermem küçümsedigin için diorum.. ondan iyisi yok benzin derdin yok ehliyet ruhsat soran yok vergi yok üstelik bir beygir gücüyle çalışıyor küçümseme yani

evet fuara denk geliyo ama bunu düşünmüşüzdür
düşündük mü çağla :)

ben düşünmedim düşünen varsa sölesin :p
tarihimi ertelesek :silent:

yok ben gene vermem küçümsedigin için diorum.. ondan iyisi yok benzin derdin yok ehliyet ruhsat soran yok vergi yok üstelik bir beygir gücüyle çalışıyor küçümseme yani

estafirullah ne küçümsemesi :cyclopsan
tamam benzin derdi yok ama yol yapıcak bacak kası derdi var :p

Sevgili mezit işte herşey öyle dışarıdan gözüktüğü gibi değil bak ben eşimle takip ediyor elimden geldiğince bu topicte gördüğün insanlarla buluşarak vakit geçirmeye çalışıyorum .Nedenmi ... Çünkü bazıları kardeşim bazıları ablam bazılarıda abim gibiler bu sıcaklığı topiğe bakıp görmen inan öyle hemen mümkün olmayabilir ama bence önyargılı olma önce tanı bak göreceksin nasıl bir aile ortamı. çok tepki verildi evet farkındayım ama insan eşine kardeşine abisine laf söyletmez ya bu topictede işte o bağlılığı yaşıyoruz şu anda.. Neyse gelirsen buralara bizlerle tanışmadan dönme sakın ...:cat::cat:

teşekkür ederim açıklamaların için.bu arada ümraniyede5 yılım geçti bence ist en güzel yeri çok özlemişim bee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar