çok geçmiş olsun..geçen gün trafikçi arkadaşımla konuştum motorlara dikkat ediyorlar malesef yani limitide arttırsalar ceza kaçınılmaz.ayrıca tehlikeli oldugu öngörülen yerlerde aşırı hız yapan motosikletlere ceza yazılması artık zoruma gitmiyor çünkü şöyle düşünün orda ceza yiyerek yada ceza yiyeceğini bilerek daha yavaş gidipte hayatı kurtulan çok kişi olabilir..birde iyi yönden düşünmek lazım herzaman..
o bakış açısı çok doğru:cat:.
ancak şöylede önemli bir konu var:
burada niyet önemli.yayaların vızır vızır geçtiği yerde motorlarda arabalarda öyle tehlikeli gidiyorlarki, hem yayaların hem kendilerinin canına kastediyorlar resmen

r: bu adamlar gidip oraya kurmuyor trafik denetlemesini, şehir dışı sayılacak yere sadece ceza yazmaya endeksli bir tutumla denetleme kuruyorlar.adanayı bilenler iyi bilir ve eminim onaylayacaklardır.benim radara girdiğim yer hipodrum yanı, sağı solu kesinlikle bomboş yol gayet geniş ve düzgün, ne geçecek yaya nede başka bir şey var.ve orada ışıklarda arabaların arasında sıkışıp kaldığımdan sadece onların arasından sıyrılmak için biraz dokundum.başka türlü o arabalar ya önüne kırar ya arkadan çok yanaşıp seni tehlikeye sokar

r: orda tek çare biraz dokunup aralarından çıkmaktır.ve dediğim gibi önümdeki yolda kimseye tehlikemde yok.
oysa yeşiloba sonrası tamamen şehir içi diyeceğimiz ortam.ve bir çok sürücü çılgın gibi basarak gidiyor buralarda.oralarda neden kurmuyorlar denetlemelerini.
yani bunlar resmen cebimizdeki paraya göz koymuş faaliyetler

r: sonuna kadar kınıyorum bunları
yok abi bu kadar insafsızlık pes doğrusu..
trafiğe çıkarken plakayı kapamaya az kaldı.. :silent:
sonunda o hareketlere mecbur edecekler zaten :cat:
sonuç olarak hız yapacağınız yeri iyi seçin :cat:
kazasız ve cezasız sürüşler olsun tüm arkadaşlarıma