125 Scooterla 500km Yol Yapabilirmiyim?

Her 100 km.de molalar vererek yanına bazı yedek parçalar alarak gidebilirsin arkadaşım.
Yola çıkacağın zaman buradan duyur ki bizde hayırlı yolculuklar dileyelim.:)

HEpinize Tessekkur Ederim Scooterimi daha YEni Aldım 500km Bakımından çıktı Ve 3 Arkadas Bu Yolu Kat edecegiz Yardımlarınız İçin Tekrar Saolun

430 km,6 mola,7.5 saat! Bizzat kendi deneyimim.Hatta bu menzil de dahil olmak üzere 4 günde 1030 km yol.Motor;Kanuni Storm 150. Motorumu 14.000km'de yürür halde sattım.Motoruna bakıyorsan gider arkadaşım.

merhaba

yapacağınız bu mesafe nerede, eğer bölünmüş yolda veya bir otobanda gidiyorsanız en sağ şeritten ve emniyet şeridinden 70-80 km ile gidersiniz, çünkü yanınızdan kamyonlar geçip gider

ama yol iki şeritse adapazarı- osmaneli- bilecik - bozüyük gibi ve dev kamyonlar vızır vızır antalyadan istanbula mal taşıyorsa sağda solda kaçıcak yer yoksa , arkanızdan kabus gibi bir kamyon geliyorsa çok zorlanırsınız ve zevkli bir yolculuk olmaz,

istanbul- kütahya hattını 150 lik vespamla dediğiniz süratle gidip geldim ama neler yaşadığımı bir Allah bilir bir ben, hele bir de geceye kaldım mı vespanın ışığı ölü bir mum ışığı gibi ölgün mü hele bir de yol çalışmaları mı var mı çukurlarla dolu, her yer toz duman, 10' luk tekerler bazen 40-5o km ye düşen sürat , offff offfff ......hatırlamak istemiyorum,
kütahyada 2 gün yattım kendime ancak geldim...

kaldı ki ist- kütahya arası 500 km den az,

Gidecegim Yol İpsaladan Çıkıcam Kocaeliye Kadar Yol Otoban Emliyet Şeridinden Gidebilirim

430 km,6 mola,7.5 saat! Bizzat kendi deneyimim.Hatta bu menzil de dahil olmak üzere 4 günde 1030 km yol.Motor;Kanuni Storm 150. Motorumu 14.000km'de yürür halde sattım.Motoruna bakıyorsan gider arkadaşım.

arkadaşım ben de storm kullanıyorum. ve yaklaşık bu uzaklıkta bir yola da ben çıkmak istiyorum. kanuni stormla ortalama kaç km hızla gitmek lazım ?

yapılabilir.
motoru ve kendini dinlerdire dinlendire rahat ve keyifli bir yolculuk yapabilirisin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gözünü korkutmayın, bir depo benzinle en fazla 200 km gidebilir mecburen durup benzincide dinlenecek abartmayın lütfen çinmalı da olsa insanlar bakımlarını yaptığı süre içinde 20 bin 30 bin km. yol yapıyorlar, şehir için dur kalklarda motosiklet daha fazla hararete gelir şihir içinde problem yaşamayan motosiklet uzunyolda şişmez. motosikletin şişme mevzusu eski ikizamanlı motosiklet ve sulu olupta radyatöründe su bitmiş motosikletler için geçerli.

motordan önce kendin yorulacaksın mola sonra benzin alacaksın mola sonra bırde motor için bır mola işte yol bitti. arkadaşlarında bütün uyarılarını kulak arkası etmezsen problem yok Allah kazasız sürüşler nasip etsin

HEpinize Tessekkur Ederim Scooterimi daha YEni Aldım 500km Bakımından çıktı Ve 3 Arkadas Bu Yolu Kat edecegiz Yardımlarınız İçin Tekrar Saolun

Ne güzel işte.:)
Birlikten kuvvet doğar yolun nasıl geçtiğini anlamazsınız.:cat:
Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar