![]()
![]()
![]()
Ferhat abinin eski benimse yeni motorum :cat:

[/arkadaşlar alana satana herkese hayırlı olsun tekrar :rendeer:
ferhat motosikletin süper.. virago 250'ile aynı..bende 2 hafta öncesine kadar virago kullanıyordum..tekrar hayırlı olsun :rendeer: :cat:
oooo arkadaşlar siz maşallah benim askere gelmemi mi beklediniz nedir.kaç kişi olmuş bizim kayseri mt bak bak bak. mehmet kardeş müptelası olmuşun sitenin maşallah.12 martta kayseri geliyorum benim mct ile uğrarım yanına bi tozunu alalım. ferhat yeni motorun hayırlı olsun yaldır yaldır yanıyo. tuni yaw bi adam o moturun üzerine bu kadar yakışır. bekleyin geliyorum havalar sıcak olur inş geldiğimde özledim keratayı. atlayıp gezerim zabaha kadar. şafak sıkıştırıyo
arkadaşlar alana satana herkese hayırlı olsun tekrar :rendeer:
ferhat motosikletin süper.. virago 250'ile aynı..bende 2 hafta öncesine kadar virago kullanıyordum..tekrar hayırlı olsun :rendeer: :cat:
bu hafta ben gelemem ama haftaya bir gezi olursa düşünebilirim (aksilik olmazsa)..mehmet sen ne dersin bu işe :wiinkk:
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KAYSERI
yaw bi hava durumuna bakim dedim de yağmurlu dio pazar için cumartesi güneşli nediyosunuz cumartesiye alsak mı gezi olayını mehmet abi nediyon bu işe yok biz yağmur çamur dinlemeiz diosanız ben gene uyarım çoğunluğa ??
yeni motorun hayırlı olsun? ama vigarodan sonra bu motor olmamış beatarz değiştimişin..
eskisini kaça sattın yenisini kaça aldın??
gelirke haber verde seni karşılamaya gelelim...
12 martta geleceksen 14 mart cumartesi akşamı bi kafede buluşalım illaki motorla bi yere gitmemiz gerekmiyor.
yeni gelen arkadaşlarla da tanışmış oluruz hem
ne dersiniz???

eyvallah sağolasın :rendeer: senin yeni motosikletinde hayırlı olsun..inan bende bir yamaha tdm 900'hayranıyım..bundan sonraki hedefimde zaten ya enduro olur yada touring enduro karışımı birşeyler...selamlar
Murat geleceğine çok sevindim :rendeer: inşallah bi aksilik olmazsa seve seve buluşuruz biryerlerde selamlarsen yeterki haber ver :wiinkk:
mehmet cbf'den bahsetmiş fatih hayırdır sen yamahacıydın![]()