İlk motorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nickleri takas yapabiliriz aslında bir dönem motosikelt eğitmenliği yaptım motorhocası nicki hoşuma gider fakat diğer bütün forumlarda kullandığım nicki almayı yeğlerim özelden mesaj atabilirsin istersen bu iş için ben üyeliğimi iptal edip bu nickle sen üye olabiliyomusun falan onu bir sormak lazım admine

Bu iş olmuyor benim bildiğim, anca bisiklet sitesinde oluyor. Seninki güzel işte ilk motorunu hatırla dur,benimki de bir garip durum, diplomamı da alttan geçmem gerekiyor bazen ,yani unutalım takas işini:)

hayırlı olsun,güle güle kullan

Motorhocası aldığın motosiklet için tebriğimi sunmuştum konu o değil aklımdeyken sorayım;
Sen hep Cup modellerle ilgileniyordun sanki idealinde öyle model vardı ama şaşırtmaca yaparak başka tür motosiklet aldın.:)
Şu anki motosikletin evladiyelik mükemmel ona diyeceğim yok fakat karar değiştirmene ne sebep oldu acaba?

Motorhocası aldığın motosiklet için tebriğimi sunmuştum konu o değil aklımdeyken sorayım;
Sen hep Cup modellerle ilgileniyordun sanki idealinde öyle model vardı ama şaşırtmaca yaparak başka tür motosiklet aldın.:)
Şu anki motosikletin evladiyelik mükemmel ona diyeceğim yok fakat karar değiştirmene ne sebep oldu acaba?

Gözümden kaçmış Toraman Ağabey kendi konularımı bulma özürlüsüydüm:mrgreen:, Cup niye tercih etmedim çünkü bütçem elvermedi Cupa:queen: Alsam burada Aykan'ın satılık 2007 İnnovası var onu alırdım 2500Tl ve kuruşuna kadar o parayı hakedecek temizlikte.

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_cok_temiz_innova_-83WQQaXQQ12277280WQQpXQQdisplayitem

Son tebrik mesajları için de hepinize ayrı ayrı teşekkürler ederim.

hayırlı olsun kazasız belasız kullan :rendeer:

Güzelmiş hayırlı olsun :rendeer: benim ilk motorum 78 model mobiletti.. :mrgreen:

Gözümden kaçmış Toraman Ağabey kendi konularımı bulma özürlüsüydüm:mrgreen:, Cup niye tercih etmedim çünkü bütçem elvermedi Cupa:queen: Alsam burada Aykan'ın satılık 2007 İnnovası var onu alırdım 2500Tl ve kuruşuna kadar o parayı hakedecek temizlikte.

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_cok_temiz_innova_-83WQQaXQQ12277280WQQpXQQdisplayitem

Son tebrik mesajları için de hepinize ayrı ayrı teşekkürler ederim.

Sorduğum soruyu unutmuştum artık.:)

Neyse 1.5 ay sonra da olsa gördün o da yeter.:cherry:

İnşallah ileride arzu ettiğin motosiklete kavuşursun.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar