[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
Önce erkenden bir buluşma yaparız, yol durumunu duracağımız yerleri belirleriz. Güzergahı çizeriz, taktikleri konuşuruz. Nisan gibide Tekirdağ veya o civarda turistik yerlere gidebiliriz diye düşünüyorum. Grup sürüş taktiklerinin en önemli özelliği en önde lider ortada acemi sürücüler ve düşük cc li motorlar, en arkada yine bir lider olması gerekli. Bunları tanışma toplantısında konuşuruz arkadaşlar

Superlight yada başka düşük cc.li motor olması farketmez arkadaşlar, cruiser sevenler zaten genelde hız sevmezler ben her daim 90'ı geçmem, uzun yolda çok nadiren sollamalarda hızlanırım biraz. O yüzden düşük cc büyük cc ayrımı yok arkadaşlar. Önemli olan 2 teker üzerinde olmak değil mi :)

Grup sürüş kurallarını toplantıda konuşmak şart zaten. Ne kadar grup sürüş kurallarını bilsekte öncesinde konuşmak güvenlik açısından önemli :cat:

toplanıp yola çıkmadan inanamıycam ben geziye.. çocuklar gibi hevesleniyorum :)

Arkadaşlar merhaba.Sizin için İzmit 'te daha önce hiçkimseciklerin gidip görmediği parkurlar araştırıyorum.Bugün aklıma daha önce su işi yaparken gidip gördüğüm Sapanca 'nın Fevziye Köyünün arkasındaki bir vadi ve oradaki el değmemiş alabalık Çiftliği ve lokantası aklıma geldi.Fakat hala faalmi bilmiyorum.Önce bir keşif gezisi yapmalıyım.Pazar günü yağmur yağmazsa keşfedip, parkurun ve tesisin fotoğraflarını bu topic te paylaşırım.

ilgin için teşekkür ederim REBEL. Orko_ye tabikide amacımız hız değil umarım aramızda hıza meraklı arkadaşlarımız olmaz. SS lerden farklı olarak yavaş hızlarda rüzgarın tadını, çevrenin güzelliğini hissetmek ve kromların parıltısını izlemektir. :cat:

Grup sürüşünde en fazla hız 90 dır, o da düz yol trafik yoksa zaten 77 km üstüne trafik kallavi ceza yazıyor, amaç hız değil toplu gezmek ortalama hız da 60-70 arası olur ;)

:cat:

jellyboy amacımız hız değil toplu sürüş ve tanışma o yüzden yeterki gel önemli olan bu :)

ikitekerin tadına varmak sen yetişemezsen ki sanmıyorum biz yavaşlarız :)

şimdiye kadar sanırım10-12 kişi olduk bilginize sunulur :rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.Sizin için İzmit 'te daha önce hiçkimseciklerin gidip görmediği parkurlar araştırıyorum.Bugün aklıma daha önce su işi yaparken gidip gördüğüm Sapanca 'nın Fevziye Köyünün arkasındaki bir vadi ve oradaki el değmemiş alabalık Çiftliği ve lokantası aklıma geldi.Fakat hala faalmi bilmiyorum.Önce bir keşif gezisi yapmalıyım.Pazar günü yağmur yağmazsa keşfedip, parkurun ve tesisin fotoğraflarını bu topic te paylaşırım.

Yakınında Maşukiye olur kendileri çok güzel bir rota, bol viraj ve bol tırmanış yemyeşil doğa içinde tavsiye ederim ;)

Draggy, Maşukiye kesinlikle çok güzel ve bilinen biryerdir.Bahsettiğim parkurla ilgili kararını resimleri gördükten sonra vermeni tavsiye ederim

herkese slm öncellikle böyle bir topic açıldığı için teşekkür ederim.bende aranıza jınlun 150 cc chopper katılcam inşallah en kısa sürede toplantıda görüşürüz.gezi anını sabırsızlıkla bekliyorum

herkese slm öncellikle böyle bir topic açıldığı için teşekkür ederim.bende aranıza jınlun 150 cc chopper katılcam inşallah en kısa sürede toplantıda görüşürüz.gezi anını sabırsızlıkla bekliyorum

hoşgeldin :cat:
topici takip etmeye dewam edin tarih saati ve yeri buradan tayin edip karar vereceğiz.

ya keşke olabilsek tam bir gövde gösterisi olur çabamız bunun için :)

Bende şişliden Cihan. 18 yaşındayım aranızdan kimseyi tanımıyorum inşallah gezi organizasyonunda tanışırız..
Sapanca yada tekirdağ gezi için ideal yerler olabilir bence..
Belkide hep beraber çanakkaleye gideriz :)

hoşgeldin cihan bende tarkan memnun oldum. o dediğin yerlere gitmeyi bende çok istiyorum ama önce bir tanışma faslı yapalım diyoruz hemde beraber bir turlamış oluruz :)

arkadaşlar canlanalım artık yok mu başka gelen :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba .

Bizde tanışma toplantısına katılabiliriz ama işsel nedenlerden dolayı Diyarbakır'a gitme durumumuz sözkonusu olduğu için sanıyorumki gezi zamanı istanbulda olamayabiliriz ama topiği takip ediyoruz en azından ufak bir turlama yapmış oluruz :)

ilker&burçin inşallah zamanlama uyar ve sizi de aramızda görürüz. tanışmaktan mutluluk duyarız. ve ufaktan bir turlama yaparız.

:)

İlker abi kanlıcaya gelemedim fuar dolayısıyla kısmetse bu toplantıda tanışmak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar