Black_Eagle Katılım 9 Nis 2006 Mesajlar 3 9 Nis 2006 Konu Yazar #1 aRaNıZdA cOk YeNi Ve Bi O kAdArDa KüÇüÜm BeNi KaBuL eDeRsEnİz SeViNiRiM:wiinkk: :wiinkk:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 9 Nis 2006 #3 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
vlad1462 Katılım 16 Eki 2005 Mesajlar 2,755 Motosikleti cb 125 f- nc 750x dct 9 Nis 2006 #5 hoşgeldin:rendeer:
mehmetkilic31 Katılım 23 Mar 2006 Mesajlar 306 9 Nis 2006 #6 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. ne demek ne demek buyurun efendim... oğlum oş geldiniz desenize loo insan ayırmayın :queen: hoş geldin :rendeer: yanlış anlama
ne demek ne demek buyurun efendim... oğlum oş geldiniz desenize loo insan ayırmayın :queen: hoş geldin :rendeer: yanlış anlama
Sonsovalye Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 649 10 Nis 2006 #10 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hoşgeldin..
maviş Katılım 20 Mar 2006 Mesajlar 129 11 Nis 2006 #11 hoşgeldin geldinde nerden geldin nasıl geldin bi söleseydin kardeşş
crazy_devil Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 767 11 Nis 2006 #15 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ailemize hoşgeldin :rendeer:
vlad1462 Katılım 16 Eki 2005 Mesajlar 2,755 Motosikleti cb 125 f- nc 750x dct 3 Mar 2009 #18 gldmr' Alıntı: aranıza yeni geldim bir merhaba da benden Genişletmek için tıkla ... işte böyle tasarruflu, tutumlu, israfı sevmeyen yeni üyelere bayılıyorum. hazır açılmış başlık varken yenisini açıp israf etmiyolar. çok tutumlular tanışma başlığı açmak parayla değil, kendi tanışma başlığını açabilirsin hoşgeldin:cat:
gldmr' Alıntı: aranıza yeni geldim bir merhaba da benden Genişletmek için tıkla ... işte böyle tasarruflu, tutumlu, israfı sevmeyen yeni üyelere bayılıyorum. hazır açılmış başlık varken yenisini açıp israf etmiyolar. çok tutumlular tanışma başlığı açmak parayla değil, kendi tanışma başlığını açabilirsin hoşgeldin:cat:
ysrgnys Katılım 12 Ara 2005 Mesajlar 125 3 Mar 2009 #19 aramıza hoş geldiniz...burda yaş mevhumu yok..bak ben 60 yaşındayım.hiç yabancılık çekmiyorum...