saat 12 de düven önü ünlümotorda
bi sorun çıkmazsa inşallah
tamam abi gelmeye çalışcamm
saat 12 de düven önü ünlümotorda
bi sorun çıkmazsa inşallah
orkunarslan aramıza hoşgeldin... kalıcı olan dileği ile..
ehliyetin yokmuş sanırım. bence bi an önce git bi kursa yazıl 18 nisanda yazılı sınavı var, ondan 3 hafta sonra da direksiyon sınavı olur. en erken mayıs ortasında elinde olur ehliyet..
eğer 18 nisandaki sınava girmezsen 4 temmuzda bir sonraki sınav. temmuz sonunda elinde olur en erken o zaman da ehliyet. ve yaz bitmiş olur. o yüzden elini çabuk tut git yazıl bi sürücü kursuna. ben turuncu kafenin üzerindeki şahingöz sürücü kursuna A2 için 150 ytl e yazılmıştım. 18 nisanda kısmetse bende sınava girecem...
paran varsa git bi tane 2,el cbr 125 al. yoksa paran bi tane ybr 125 alabilirsin... ybr kurye motorudur. benim izmirde arkadaşım kuryeci günde en az 300 km yapıyoz diyor. motor kaç km de olduğu belli değil ama daha tık demedi diyor. ybr çok sağlam motor. ama cbr gibi gösterişli değil..
kanuni bence alma. bende de kanuni var ben daha ecemiyim idare ediyoz işte şimdilik memnunum ama tabi param olsa bende gidip bi japon alırdım...
kolay gelsin..
cbr daha pahalı ybr e göre
cbr sıfırı 5000-5500 ytl civarında ybr nin sıfırı ise 3600-3800 ytl. anlayacan baya bi fark var..
2,el de ise cbr 3500-4000 ytl
ybr ise 2500-3000 ytl km si az olan..
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=ybr_125&c=11781
2,el ybr ilanları.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=cbr_125_r&c=11742
2,el cbr ilanları..
bu açıklamaları dikkate almalısın :cat:
yamaha ybr 125,honda cbr 125, honda cbf 150 bu üç motosikletten biri'ni seç süper makinalar bunlar :bounce: hiç bir zaman japon'dan şaşma çin motosikletlerine'de bulaşma..çünkü çin motosikletlerini kullanmak tecrübe ister,bilinçli kullanmak gerekir..ama japon apayrı bi makina tam acemiliğini atacağın motosikletlerdir :cat: ilk tercihin honda cbr 125 olmalı su soğutmalı oluşu bir avantaj'dır bunu hiçbir zaman unutma..2'inci elde alacağın motosiklet 10.000'km'yi aşmamış olmalı dikkatli ol..bazı vatandaşlar motosikletini satmadan önce km'sini düşürebilir.yanına tecrübeli,motosikletten anlayan birisini al..tavsiyelerim bu kadar sana..selamlar kayseriye..
Bende izmirde 2 yıl kaldım bu sene geldim kayseriye.
izmirin neresinde kaldın?
hmm güzel bende gaziemirdenim..
kayseride öğrenciyim üni de. okuldan pek zaman kalmıyor o yüzden pek gidemiyorum izmire.
slm ben sitede yeniyim... Ayrıca gayseriliym böyle bi grup olduğunu görünce katılmak istedim... Bnm daha bi motorm yok ama yazın alıcam Alah kısmet ederse sizlerdende hangi motrla başlamalıym vs öenerilerinizi bekliyorm bu arada yaşım 17...Hepinize saygılar.
ne zaman istersen alabilirsin tabi ama tavsiye etmem alcan motorla her yol koşuluna uygun olmalı derim
bu arada ferhat abi yeni motormu aldın
o zaman pazar günü gelirsin ferhat abi