[Kayseri - MT]

hoşgeldin kardeşim bence once hangi tip bi motor istiyosun ona karar vermelisin gerisi kolay :)

hoşbulduk... supersport düşünüyorm abi araştırmada yaptım biraz şuan kafamda cbr 125 ile racer 200 var...cbr125 in sıfırına param yetmeyebilir ama alırsam 2.elini alabılırm racer alırsamda sıfır alırım kafam çok karışık:pale:

bence yeni başlıyosan düşündüğün motorlar olmaz bence sukutur düşün derim ama yinede sen bilirsin bu arada hoş geldin

bu arada istediğin zaman geziler katıla bilirsin motorunun olması şart deyil ismim mehmet

Son düzenleme:
bence yeni başlıyosan düşündüğün motorlar olmaz bence sukutur düşün derim ama yinede sen bilirsin bu arada hoş geldin

bu arada istediğin zaman geziler katıla bilirsin motorunun olması şart deyil ismim mehmet

hoşbulduk abi daha önce kanuni zebra kullandım yani az çok motrlarla aram var...Sürebilceğimi düşünüyorm ama supersport a geçiş olarak hangi motor uygun olur onu bilmiyorm..:S...gezilerede katılmak isterim:)

istediğin zaman gele bilirsin ben motosikletciyim kanuniyi kesinlikle alma bence honda ondan çok daha iyi birde ybr düşün derim

yerim düven önünde gelirsen beklerim çay içmeye

Son düzenleme:
istediğin zaman gele bilirsin ben motosikletciyim kanuniyi kesinlikle alma bence honda ondan çok daha iyi birde ybr düşün derim

yerim düven önünde gelirsen beklerim çay içmeye

teşkrler... tabi gelirim.Dediğim gibi çok bilmiyorm hangisi başlangıç için uygun olurr sizin ne düşündüğünüz benm için önemlii.:)

valla zebra kulandıysan eğer ybr bence mükemmel derim bizim grupata 2 kişnin var hi bir problem çıkarmıyo süper sppor bakmak istersen bende de var bi tane var sıfır gelip baka bilirsin

ben supersport düsünüyorm abi yazın alcam motoruda Alah izin ederse gelip bı bakmakta fayda var tabikide...

ne zaman istersen alabilirsin tabi ama tavsiye etmem alcan motorla her yol koşuluna uygun olmalı derim

bu arada ferhat abi yeni motormu aldın

Son düzenleme:
ne zaman istersen alabilirsin tabi ama tavsiye etmem alcan motorla her yol koşuluna uygun olmalı derim

bu arada ferhat abi yeni motormu aldın

yaza daha çok var ybr hiç görmedim şmdi baktm fotolara fena drmuyo...kısmet artık bi motr alıymda artık neolrsa olsnn..:)ailemi zor ikna ettimm.

28. sayfadaki gezimizde benim ybr var orada bak isersen bi veye gelebilirsen kullan bi bak

bu arada ehliyetin varmı

Son düzenleme:
28. sayfadaki gezimizde benim ybr var orada bak isersen bi veye gelebilirsen kullan bi bak

bu arada ehliyetin varmı

ehliyetide yazın alıyorm kullanmam uygun olmaz:)şimdide alabılırm ama okul var..

baktım abi gerçekten güzel motr inş bi ara mekanınada gelirm ordada bakarm

Son düzenleme:
ok ehliyetini alırkende haberimiz olsun yardımcı olurum ben direksiyon hocasıyım aynı zamanda

8 mart gezisine bekleriz bu arada orkun

mehmet güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık :rendeer: bir an benim ybr'em sandım :) resimdeki ybr'yi..gelince grş..kalın sağlıcakla..

ferhat abi belki inanmazsın ama onuda sattım oda seninki kadar temiz idi

Son düzenleme:
saat 12 de düven önü ünlümotorda

bi sorun çıkmazsa inşallah

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar