*cezanın miktarı doğrumu*bi geçmiş olsun dersiniz artık :)

neden?ybr 90 civari hiz yapmiyormuda????:cherry:

gaza asılıp boşa atmaya gerek yok, zaten az yakıyor ki 90 için 4 e geçmen gerek cbf 500 de 1 viteste yapıodur o hızı :D:D

gürsel abinin amacı zaten gaza asılıp boşa atıp az yaktırmak ama 5 6 depo parası ceza işte napacan:D

ben 2 arabanın arasından geçtim diye 55 lira ödemiştim yakında 1 ay m ne oldu işte :) sende 94le girdiysen normal abi :)

geçmiş olsun arkadaşlar radardan aynı sene içinde 3 kere ceza yiyen ehliyeti 6 ay kaptırıyormu bilgisi olan var mı ?

geçmiş olsun demirgürsel :rendeer:,

arkadaşların dediği gibi hiç bir hata yok tam raiçinde yemişsin cezayı :pale:
70 km/h limitimizi %30 (21km/h) aşınca 70+21 = 91 km/h'nin üstü 265 ytl maalesef
(2 hafta içinde yatırınca 198 ytl)

yolun dümdüz olduğu tuzak gibi bi düzlükde grupdan ayrılıp bi kaç km gazladık hafiften,
140 civarlarında giderken radardan kıllanıp gazı kesince 94 ile girmişim,
sevgili gaz arkadaşım gaz kesmeyince 130 küsür ile girdi,
ikimizede 265,
arkamızdan sakin sakin gelen 3 motor da paket halinde 93-97 aralığında geçmiş 265er ytl aldı,
Özer abimin paylaştığı resimde de gördüğün gibi fena zıplattılar bizi :cherry:
5i 1 yerde "radar kardeşliği" hikayesi böyle oldu.

Gürselim geçmiş olsun
:pale: teşekkür ederim zafercim.evet geçti bile, hemde iyi geçti :p
aklıma bir fıkra geldi:adamın biri çıplaklar kampına gidiyor, ortama uyum olsun diye oda çıplak giriyor içeri, az ilerde yerde yazılı bir kağıt görüyor eyiliyor alıp okumak için, o arada bişeyler hissediyor tabi o arada yazıyıda okuyor,
yazı:geç kaldınız :queen:
gürsel kardeşim geçmiş olsun:pale:

265 tl neler yapılır be abi:)
ilk aklıma gelen seçenek:güzel bir balık sofrası kurulup birkaçda arkadaşı çağırıp yanınada iki büyük rakı açılacağı babaçim:mrgreen: sağolasın teşekkür ederim
evt dogru gürselim aynı cezayı bende yedim hemde 10 gün içinde 2 defa geçmiş olsun kardeşim....
hadi ya :cyclopsan vallahi zor geliyor aydemir baba.daha pazar günü mersinden dönerken, 180-190 ları görmüşümdür, ne ceza yazan ne soran vardı, şimdi şehrin yolunda yemek ağır geliyor.adam gibi basmış olsam zoruma gitmeyecek.
işin ilginç yanı:işten dönerken oldu bu durum, direk çarşıya geldim bora abi adaşımın dükkanında GSR test sürüşüne bekledi sağolsun.bindim tam çevre yoluna çıkacam biraz gazlamaya, aklıma yarım saat öncesi geldi, çıkamadım vallahi :pr:zoruma gitti
Gecmiş olsun ...

Geçmiş olsun ...
çok sağolun arkadaşlarım :rendeer:
unutuyoruz hız sınırlarını bizi komyon yerıne koyuyorlarya tali yoldan cıkan arclar neden kamyon gıbı görmüyorlar. arkadaşım gecmiş olsun ama bır gün bizde yeriz o cezayı osuratleri her türlü aşabılıyoruz.
motosikletin sınırı onlardan yüksek olmalı.ki aralarında sıkışıp kalmayalım :cat:
Geçmiş olsun öncelikle demirgürsel:cyclopsan.

Vasco,
MT İzmir üyelerini bazıları ybr kullanıyordu ceza yediklerinde:mrgreen:
buda günün zararı 5 i bir arada ceza yedik 267 ytl radar ama genede süperdi

Eveet..kafayı yedikten sonra da böyle dans edersin işte:mrgreen:

tek tekmi yediniz o cezayı, beşinize birdenmi yazdılar:silent: tek tekse yazık olmuş vallahi:farao:
gaza asılıp boşa atmaya gerek yok, zaten az yakıyor ki 90 için 4 e geçmen gerek cbf 500 de 1 viteste yapıodur o hızı :D:D

gürsel abinin amacı zaten gaza asılıp boşa atıp az yaktırmak ama 5 6 depo parası ceza işte napacan:D
yok abi ya, öyle boşa atmak deyildi kastettiğim.arabaların arasında sıkışmamak için gazlarım, benim taktiğim hep böyledir:cat: dediğin gibi o paraya 5-6 depo benzin alıp otobanda keyfime göre basabilirdim :queen:
ben 2 arabanın arasından geçtim diye 55 lira ödemiştim yakında 1 ay m ne oldu işte :) sende 94le girdiysen normal abi :)
hadi ya aralarada giremezsek nasıl sıyrılacağız.sıkıştırırlar adamı :pale:
Ben ilk önce Milli OLurdum 2 ay var ama sene olarak tutuyor :queen::queen:
:mrgreen: senin derdin bizimkindende büyükmüş abi :queen:
geçmiş olsun arkadaşlar radardan aynı sene içinde 3 kere ceza yiyen ehliyeti 6 ay kaptırıyormu bilgisi olan var mı ?
malesef bilgim yok :silent:
geçmiş olsun demirgürsel :rendeer:,

arkadaşların dediği gibi hiç bir hata yok tam raiçinde yemişsin cezayı :pale:
70 km/h limitimizi %30 (21km/h) aşınca 70+21 = 91 km/h'nin üstü 265 ytl maalesef
(2 hafta içinde yatırınca 198 ytl)

yolun dümdüz olduğu tuzak gibi bi düzlükde grupdan ayrılıp bi kaç km gazladık hafiften,
140 civarlarında giderken radardan kıllanıp gazı kesince 94 ile girmişim,
sevgili gaz arkadaşım gaz kesmeyince 130 küsür ile girdi,
ikimizede 265,
arkamızdan sakin sakin gelen 3 motor da paket halinde 93-97 aralığında geçmiş 265er ytl aldı,
Özer abimin paylaştığı resimde de gördüğün gibi fena zıplattılar bizi :cherry:
5i 1 yerde "radar kardeşliği" hikayesi böyle oldu.
vallahi ilginç abi :cyclopsan madem öyle araçları 90 ı geçmeyecek şekilde ürettirsinler.böyle saçmalıkmı var otobanda dahi 90 ı geçmeyeceksem nerde yapacağım o hızı.düşünsene RR ın dipgazı 110 olsun :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun.... Valla çok para... Boşa giden para... :pale:
Asgari ücretin yarısı.... Yani bir adamın maaşının yarısı.... :pr:

Diyceksiniz ki hızlı gitmeseymiş.... Demesi kolay.. Ama üzerinde öyle olmuyor işte... :pr:

Geçmiş olsun.... Valla çok para... Boşa giden para... :pale:
Asgari ücretin yarısı.... Yani bir adamın maaşının yarısı.... :pr:

Diyceksiniz ki hızlı gitmeseymiş.... Demesi kolay.. Ama üzerinde öyle olmuyor işte... :pr:

vallahi öyle :)
ama anladığım kadarıyla en kısa zamanda ödemem benim menfaatime olacak gibi

2008 ağustosta 3 defa yedim bende:) haşırt ondı bilek bort diyoruz kısaca:cherry:
ilki 140km/hz ikincisi 160km/hz bu ikincide kaçtım durmadım arkamdan 256+kaçtığım için 100 daha ekle 356ytl üçüncüsüde 240km/hz la girdim:pale: radarcının dediği negüzel karşıdan 80le gelıodun bir anda çıldırdın 100 oldu 140 oldu 160-180 200 derken 240 oldu cihaz sapıttı daha fazla okumadı :) aslında 270 le geçmiştim ailem bişi demesin diye 240 yazdırdık muhahaha
gidon amortisörü alcaktım kenara ayırdığım para komple devlete geçtii :pr:
önceden böylemiydi polislere yükleniyor ikdidardakiler halkı yol diye para lazım diye olan gene halka oluyor yazık çok yazık.. en ufak şeylere bile ceza kesiyorlar ülke genelinde durum bu şehirin göbeğine radar kurulur oldu

bana poLis demeyin :D adanada ybr 125 ile Cevirmeye takıLdım 1 hafta önce :D
kask yok , ehliyet yok :):) kasksız cıkmazdım noRmaLde o gün oLacagı warmıs :D 600 ytl ceza yedım ehLiyet sahıbı bı tandgm geldide motoru kuRtardık en azından :) Cokk pahaLıı trafikk cezaları ya :S hızlıda gıtmıordum zaten çevirmeyi gördüm hızımı baya azalttım :) caktırmadan kayarım aradan dedm ama malesef

Son düzenleme:
zor geliyor arkadaşlar.dediğim gibi yüksek bir hızda yapmadım, adanayı bilmeyenler için söyleyim, bahsettiğim yer şehir dışı sayılır, boş yol, ev falan yok.aynı yerde 150-160 a çıktığım oluyor, o zaman yakalasalar tamam zoruma gitmez, 90 la ceza yiyorum o olay gıcık:pale:

benim ruhsatın arasında 8 tane ödenecek ceza makbuzu var toplam 1000 tl bi sponsor bulursam ödeyecem inşallaah:pr:

belli saat lerde polis trafik radar falan oluyor bende jeep lee radarın bitimine 5 dak. kala girmiştim 140 laa:D adamlar bana cezayı kesti hadi iyi aksamlar dedi ve gittileer:):):)

Geçmiş olsun öncelikle demirgürsel:cyclopsan.

Vasco,
MT İzmir üyelerini bazıları ybr kullanıyordu ceza yediklerinde:mrgreen:
buda günün zararı 5 i bir arada ceza yedik 267 ytl radar ama genede süperdi

Eveet..kafayı yedikten sonra da böyle dans edersin işte:mrgreen:

Hey ALLAHIM Yarabbimmm Yahu Abi Siz Kendinizi Aşmışsınız Güle Güle Koptum Hahahahaha :queen::queen::queen::queen::queen:

traf . hizm. şub gördüüm anda bi kaçma psikozu oluştu bende :D

zaten o polis merte kaldıysa polis bile deildir !!! :D seee seee seeee :D

Gürsel Abim, Çok geçmiş olsun yaa wallahi en az senin kadar benimde içime oturdu, yazık yaa yapılırmı bu daha yeni motor alan abime. Bizden sonra bide Polis düzeltmiş senin kuyruğu, CAnın sağolsun senin.

yukarıdaki resimdekilerden birisi olarak cezanın miktarının doğru olduğunu söyleyebilirim...:queen:

geçmiş olsun...15 gün içinde ararsan 198.75 olarak yatırabilirsin :cherry:

offf gecmis olsunn üzüldüm
trafik cezalarından bende cok cektim(arabayla)

ama motorsikletin kamyonla ayni degerlendirilmesi saçmalık gibi

önceden böylemiydi polislere yükleniyor ikdidardakiler halkı yol diye para lazım diye olan gene halka oluyor yazık çok yazık.. en ufak şeylere bile ceza kesiyorlar ülke genelinde durum bu şehirin göbeğine radar kurulur oldu

Benim devlet ile bir isim var, ne isi oldugunu sormayin... 2-3 sene ne aradilar ne sordular, son 1 ayda nedense birden bire uyandilar ve hergun beni aramaya basladilar... (vergi borcu, yada baska kotu birsey degil... ne oldugunu sormayin)

Gercegi beni aramakta haklilar, ama neden simdi uyandilar anlamadim. Ekonomik kriz yada secimlerle ilgili birsey mi acaba??? Ne kadar acaip bir milletiz, hukumetin butcesi ne halde, krizden ne kadar etkilendi acaba gibi onemli konular varkene, futbol, din, davos, vs konulari ile ilgileniyoruz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar