Motor - Plaka - Resim

Selamlar,
Sahibinden.com adresinde neden bazı motorların plakalarının bazı programlar yardımıyla siyaha boyandığını merak eder dururdum. Ehline müracaat edeyim dedim, öğrenmiş oluruz.
Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç bir anlamı yok plakayı kapatmanın. Sonuçta yoldan geçen adam aracın fotorafını çekip nete koyabilir. Bir kısım kulaktan dolma bilgilerle piskolojik olarak kapatıyor. bir kısımda vukaatli oldugundan kapatıyor.

Benimde tahminim vukaatı olan arkadaşlar veya bişekilde birşeylerden korkan arkadaşlar kapatır. erdemd ye kesinlikle katılıyorum sonuçta sokakta çekip resmi koyarsın plakalar halka açık bir kullanıma sahiptir. Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şöyle bir durum var.

maslak sanayide kaza yapan modifiyeli araçların üstünde plaka olmaz. sahibi genelde söktürtür plakayı. çünkü kaza yapan araç plaka ile girerse etiket olur.
çok usta bilirim. daha aracın plakasını görüp bu araba şaseye kadar kaza yapmış diyen.

O ustalara ben hastayım acaba bakınca usta gözüyle anlıyorlar mı yoksa arabaları gerçekten sanayide gördüklerinden mi tanıyorlar, şak diye bu araba kazalı boyalı diyebiliyorlar. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nasıl bi ferrari gördüğünde aa ferrariye bak sahibi şu diyebiliyosan yada kimin oldugunu tahmin edebiliyosan buda aynı şey. kazası büyük olan araçlar her zaman etiket olur sanayide. dedikodu işte :D

Şöyle bir durum var.

maslak sanayide kaza yapan modifiyeli araçların üstünde plaka olmaz. sahibi genelde söktürtür plakayı. çünkü kaza yapan araç plaka ile girerse etiket olur.
çok usta bilirim. daha aracın plakasını görüp bu araba şaseye kadar kaza yapmış diyen.

aynen katılıyorum.
hatta şehirler arası ötobüsler kaza yaptıgı zaman firmanın adını kapatırlar.maksat etiket olmamak:queen:

Korkusu olan internette yayinlamaz diye dusunuyorum mesela:eek:rnek veriyim:ceza yedi yada araniyor yaptigi bi naneden belki?

ılan verıyorsun adam adını soyadını ogrenıyor almak bahanesı ıle de ıyıce arastırıyor yanı plaka sahıbı ve detaylar ortaya cıkıyor aynı model calıntı bır aractada kullanılırsa bu ne olur ? cok az suphe ceker ancak sase motor nosu kontrolu sonucu anlasılır bunları da bılıyormuydunuz arkadaslar bende verdıgım ılanlarda kapatırım hep ne olur ne olmaz dıye yoksa orjınal makıne satarım hep ama kazalı araclarında kapatıldıgı gercek kurnaz olun arkadaslar pıyasa dolandırıcılarla dolu ...............

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu çok kolay ve basit. adam yolda giderken senin plakana bakar. tanıdık bi muameleciye gidip tc kimlik numarana kadar çıkarıp senin ruhsatının sahtesini yapar. sonuçta ben bi plakadan isim soy isim öğrenebiliyosam herkes öğrenebilir. onun için korkunun ecele faydası yok olacagı varsa zaten olur. bunu internetteki ilanlara bağlamanız çok gereksiz.

bu çok kolay ve basit. adam yolda giderken senin plakana bakar. tanıdık bi muameleciye gidip tc kimlik numarana kadar çıkarıp senin ruhsatının sahtesini yapar. sonuçta ben bi plakadan isim soy isim öğrenebiliyosam herkes öğrenebilir. onun için korkunun ecele faydası yok olacagı varsa zaten olur. bunu internetteki ilanlara bağlamanız çok gereksiz.

ıllakı yapmak ısteyen elbette yapar ama teferruatlı o bıraz en basıt olay anlattıgım olaydır onemlı olan dıkkat etmektır gerısı ALLAH a kalmıs turkıye de ne kadar sahte plakalı calıntı arac var ? bılıyorsundur umarım saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar