attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

torbacı gibimi midyeci gibimi :D

arkadaşlar eve geldim annem bana ne dedi biliyomusunuzz "Keşke bizide götürebilseydinn " abi nooluyo ya anlamadım daha dün e kadar neyapıcaksın motoru mutoru paranı biriktir araba alırız diyen biyere giderken 50 kere arıyan annem :silent: anlamadım hadi hayırlısı ama böyle giderse annem yeşilmavi de bi kahvaltıya götürürüm bi açılır motor konusundan avcılar -boğaz :D

Son düzenleme:
gunaydın abim :)
erken kalkan erken yol alırmıs desene balıklar bizim bugun :queen:

ilk önce süper bir gündü herkez memnun sanırım cerrahinin bir lafıyala başlıyım dedim :rendeer: balık mı tuttuk ayıpsınız boğazda balık kalmadı karadenizden bile geldi
atıyorum resimleri 10 dakka içinde :queen::queen::queen::queen::queen:
hatta göreceksiniz ben balığı evcilleştirdim bile peşimden geliyordu:queen::queen:

ihtiyar sen ekle bakalım ben bunları up edene kadar millet beklemesin daha fazla :)

gürkan abi tutulan balıkları evcilleştirmekle ilgilendiğin halde görmedinmi okadar tuttuk ya .. 4-5 tane vardı hatta biride kaçak yan komşudan gelme :mrgreen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Eğlenceli bir gündü arkadaşlar, katılan herkese teşekkürler. Her ne kadar balık tutamasakta bayadır sabah erken kalkıp balığa gitmemiştim. İyi oldu benim için. Maviyeşil'de de fazla kalamadım, zira hava çok güzeldi. Teker çevirdim biraz. :) Sahilden Beykoz, Anadolu Hisarı derken Hz.Yüşa'ya bile uğradım. :) Havalar bi düzelsin de uzun soluklu bir gezi tertipleyelim. Özlemişim vallahi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar