Takım Elbiseyle Chopper Kullanmak :))

takım elibseyle baya iyi göründüğünden eminim ben takım elbiseli ktm kullanan birine rastlamıştım gravatı arkaya doğru uçuyordu :) ama koruma olayına dikkat etmeli bence..

Öğretmen olduğum için, mesai saatleri içinde takım elbiseliyim haliyle. İşe giderken ve dönerken motosikletten vaz geçemediğimden takım taklavat gidiyorum işte. Dizliğimi, eldivenimi belliğimi ve kaskımı ihmal etmiyorum. Sadece hafta sonları spor gezebiliyorum.

Bu konuda yalnız değilsin arkadaşım.

birazcık hortlattık ama yeni konu açmiyim dedim

bankacı olduğum için takım elbise üniforma bana ama havalar iyiyken trafiğe takılmaktansa motoru tercih ederim.Ayağıma sağlam bir motorcu botu giysem kunduraları topcase atsam şöyle takım elbisenin üstüne toptan giyeceğim yazlık tulum vb. gibi ürünler varmıdır korumaları olan? Yada takım elbise ile motor kullananlar ne yapıyorsunuz arkadaşlar?

ss e bindim bi kere.bayramdı babam illa takım giydi demişti.
zaten tarzım değil takım elbise.allahtan öyle bi işim yok hiç haz etmem:cherry:

ben mezuniyet balosuna geç kaldığım için, motorla gitmiştim:p tabiki takımla

birazcık hortlattık ama yeni konu açmiyim dedim

bankacı olduğum için takım elbise üniforma bana ama havalar iyiyken trafiğe takılmaktansa motoru tercih ederim.Ayağıma sağlam bir motorcu botu giysem kunduraları topcase atsam şöyle takım elbisenin üstüne toptan giyeceğim yazlık tulum vb. gibi ürünler varmıdır korumaları olan? Yada takım elbise ile motor kullananlar ne yapıyorsunuz arkadaşlar?

Motosikleti kullanmamayı yeğeliyoruz :)

evet öğretmen olarak tam 11 yıldır okula takım elbise ile yaz kış yağmur çamur demeden gidiyorum.yağmurlu havalarda sarı yağmurluklar var ya onları giyiyorum ve kınayanın kınamasından da hiç gocunmuyorum yüzüme karşı değil se bile arkamdan bu adam deli mi ne dediklerini de duymuyor değilim hani vesselam

bende öğretmenlik yaptığım okula scooterımla gidiyorum : ))
GUN_0411.JPG

evet öğretmen olarak tam 11 yıldır okula takım elbise ile yaz kış yağmur çamur demeden gidiyorum.yağmurlu havalarda sarı yağmurluklar var ya onları giyiyorum ve kınayanın kınamasından da hiç gocunmuyorum yüzüme karşı değil se bile arkamdan bu adam deli mi ne dediklerini de duymuyor değilim hani vesselam

yağmurluğun altında korumalı bir montmu giyiyorsun? yoksa direk ceketin üstüne yağmurlukmu? Korumasız çok tehlikeli...

Aynı takım elbise mecburiyeti ve motor tutkusu bende de var arkadaşlar. Düne kadar skoder kullandığım için yağmur çamur olduğunda motor grenajları epeyce koruyordu. Lakin şimdi ben de vitesliye geçmek üzereyim ve aynı dert beni de düşündürmekte. Benim bulduğum (ve bir süre skoderda da uyguladığım) çözüm, kendime özgü bir giyim tarzı yaratmak oldu. Üste ceket yerine çoğunlukla deri mont, işyerinde ceketsiz bir hırkayla tamamlanan şık görünüm, altımda ise kumaş pantolon yerine pek de ondan ayırt edilemeyen siyah düz kesim bir kot, hemen her takıma uyar. Ben konuyu farklı bir noktaya taşımakta isterim, takım elbise ile motor sürmenin özellikle trafik polisi arkadaşlar ve kimi dört teker kafes sürücüleri nezninde (biraz da garip karşılansa da) bana yönelik saygıyı arttırdığına sıkça tanık oldum :)

Aynı takım elbise mecburiyeti ve motor tutkusu bende de var arkadaşlar. Düne kadar skoder kullandığım için yağmur çamur olduğunda motor grenajları epeyce koruyordu. Lakin şimdi ben de vitesliye geçmek üzereyim ve aynı dert beni de düşündürmekte. Benim bulduğum (ve bir süre skoderda da uyguladığım) çözüm, kendime özgü bir giyim tarzı yaratmak oldu. Üste ceket yerine çoğunlukla deri mont, işyerinde ceketsiz bir hırkayla tamamlanan şık görünüm, altımda ise kumaş pantolon yerine pek de ondan ayırt edilemeyen siyah düz kesim bir kot, hemen her takıma uyar. Ben konuyu farklı bir noktaya taşımakta isterim, takım elbise ile motor sürmenin özellikle trafik polisi arkadaşlar ve kimi dört teker kafes sürücüleri nezninde (biraz da garip karşılansa da) bana yönelik saygıyı arttırdığına sıkça tanık oldum :)

>ender malaesef bankada senin kadar kaytaramıyoruz kumaş takım elbise şart...

Ben 600RR ile bir sure takım elbise ile kullandıgımı biliyorum :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
işim gereği hergün takım elbise giymek zorundayım. Altımda da motor varken dolmuşlarla gidip gelmek işime gelmiyor. Takım elbiseli choppercı olarak çevremde nam salmaya başladım. Duraklarda bekleyenler bi motora bakıyorlar bir de bana :)) Merak ediyorum acaba rice yada crouserlere takım elbiseyle binen var mı.

valla bende chopera takımla çook bindim gülüyordu bazı ahmaklar bende onlara kek gibi durakda bekledikleri kalabalık İETT ya itiş kakış bindikleri için gülüyordum herkes mutlu merak etme sen:)isveçte vali bisikletle gidip geliyor binasına

chooperlere filan bilmem ama maxi scooter tarzlara çok güzel gidiyor:) örneğin hondanın silvirvinginde bile var reklamda kataloglarında takım elbiseli bi adam sürüyor

bende okula giderken kullanmayı düşünüyorum ama çocuklar gülermi diye korkuyorum :) mayısta ceket olayı kalkınca kesin giderim..

takim elbiseyle sadece scooter kullanilir avrupada bu boyle olmustur turkiyedede oyle olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar