arkadaşlar uygun bir fiyata kaliteli ve sağlam kask

arkadaşlar uygun bir fiyata kaliteli ve sağlam insanı koruyacak bir kask alınır mı önerileriniz nedir?:silent::silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zeus'lara bak ben de alacağım. Feyizoğlu'nda galiba satılıyor. Açık çene alma.

agv nin kapalı kaskları var.. desenlide var mat siyahda war parlak siyahda...

gp1 serisi.. 200 lira..

bana kalırsa uygun fiyatlı lazer ls2 cartoon kask 100 tl bi bak derim güngörmotor da...

Son düzenleme:
çok fazla saglam değil ama konforlu shad var 65 TL

çok konforlu sağlam süper havalandırmalı ls2 2009 modeller var 95 TL

bide lazer lz6 lar var 135 TL

Motosikleti
ZX12R
bende ls2 almayı düşünüyorum..saglam mı bilmem...

ben kullanıyorum 2009 modelini aldım yukardaki kırmızı işte gayet güzel sağlam ama bir shoei kadar da beklememek lazım 100 ytl ye iyi bence dergi de geliyo her ay:D havalandırması süper ama

peki bunları nerde bulurum yada nerden alabilirim benim durduğum yer küçük bir ilçe yardımlarınız için tşk

Ls2 kaskı iyi düşün ispanyada 20 euro civarı satılıyor TR gelişi gümrük vergisi 40 euro Türk lirasına çevrildimi ettimi 80 lira ıvır zıvır bayi karı derken 100 lirayı buluyor fiyatı.Şimdi 20 euroluk kaska güvenip güvenmiyeceğin var.En az 70 euroluk bir kaskı tavsiye ederim ki( TR 150-200 lira) yeterli korumayı sağlasın.Kaskı gösteriş için alıyorsan buyur ala ls2 kaskı.

ya heralde öyle ama ucuz yollu bişi alıcaksan safebet vb kaskları alacağına ls 2 alırsın ?? yüksekleri karşılaştırmak olmaz

nerdesin ki sen_???

ya ben ısparta nın şarkikaraağaç ilçesindeyim 10.000 nüfuslu bir yer buralarda zor bulunur heralde de ama sipariş vb yollarla albilrmiyim

lz6 yı tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum fiyatı 135tl

[IMG
[URL=http://img141.imageshack.us/my.php?image=ur751.jpg]

peki mennumsun iyi çok güzel ama ne kadar mennumsun fiyatı çok abartılı bir şey değil gerçekten güvenli sağlam bir şey mi eğer öyleyse alırım

Son düzenleme:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/index.php burdan istedigin malz. guvenli ve hızlı bi sekilde siparis edebilirsin.

ama seni uyarmak istedim LS2 gercekten 100 lira ama bence o parayıda etmez sor sende ne var bende de LS2 var o yuzden seni uyarıyorum. git agv al lazer al kullanmadım ama kullananlar iyi diyor bak LS2 kullanıyorum ama memnun degilim aerodinamik namına biirsey yok kaskta 150 160 ustune cıkınca kafamı tutamıyorum. sen dusun karar senin. iyi aksamlar.

ama ben cok hız yapmıyorum dersen olabilir baska bi problem gormedim hızdan kaynaklanan kafa sallama ve yuksek hızda vizorden hava alıyo yuzun usuyo ama dusuk hızlarda all kullan malzemezi guzel.

Son düzenleme:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/index.php burdan istedigin malz. guvenli ve hızlı bi sekilde siparis edebilirsin.

ama seni uyarmak istedim LS2 gercekten 100 lira ama bence o parayıda etmez sor sende ne var bende de LS2 var o yuzden seni uyarıyorum. git agv al lazer al kullanmadım ama kullananlar iyi diyor bak LS2 kullanıyorum ama memnun degilim aerodinamik namına biirsey yok kaskta 150 160 ustune cıkınca kafamı tutamıyorum. sen dusun karar senin. iyi aksamlar.

ama ben cok hız yapmıyorum dersen olabilir baska bi problem gormedim hızdan kaynaklanan kafa sallama ve yuksek hızda vizorden hava alıyo yuzun usuyo ama dusuk hızlarda all kullan malzemezi guzel.

teşekkürler arkadasım sen gereğini yaptın paylaşımlarını esirgeme

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
LS2 derim başka demem kusura bakmasınlar ama bi kaskada 300-500 veremem.Ülkede bu kadar aç insan var yazık günah.Ls2 bence sağlam bir kask kaza yaptım ls2 ile 2 ay önce kask yerde sürtündü inanın kaskta hiçbir şey yok.Halada kullanıyorum.

LS2 derim başka demem kusura bakmasınlar ama bi kaskada 300-500 veremem.Ülkede bu kadar aç insan var yazık günah.Ls2 bence sağlam bir kask kaza yaptım ls2 ile 2 ay önce kask yerde sürtündü inanın kaskta hiçbir şey yok.Halada kullanıyorum.

bi tane daha al ondan

merhaba gecmis olsun kanımca artık o kaskı kullanmamalısın istersen bi arastır ama o kask artık ozelligini yitirmistir.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar