ben demedim, o dedi...
kim o istanbul diyen çıksın ortaya :bounce: ona çocukluk anılarımı anlatıcam
taaaa dogumumdan başlayıp hemide :queen:
ben demedim, o dedi...
![]()
![]()
![]()
KARDEŞİM ANNENİN ELLERİNE SAGLIK BİR DAHAKİ TOPLAŞMAYA ARTIK YAŞŞŞŞŞ KEKLERİ BEKLERİZ TŞÖRTünü ıslatacagız yaa:rendeer::rendeer:
gelmeyi çok isterdim fakat havalar malum bayağı soğuk daha geç bi tarihte olsaydı bence iyi olacaktı gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
ben izmirdeyim suan dun aksam geldim ama geceye gelemedim dedim madem gelemedim hadi gideyim bari cesuru goreyim de kendimi affettireyim tum gun cesuru aradım ama acmadı cesur seni arayan o 545 li numara benim numara ac artık telefonu...
harika bi akşam gecerdınız, keşke bende gelebilsaydım
Ne o Vascom, altında anlı şanlı YBR var. Beni hiç karda kışta soğukta yolda bırakmadı.. Yoksa sen tatlı su motorcusu oldun da motorumu yanlız bırakıcaksın :hmy:::
hmy::..
Ooooooo.. Misafirlerin aman ev sahiplerinin arasında büyük kişiler de olucakmış. :queen::queen:. O zaman bi aksilik çıkmaz ise bende kesin ordayım.
Özledik be abi, nerlerdesiniz ??
Hayırlı akşamlar Erdem,
Valla buralardayız ama bir o kadar da yoğun.....
Biraz geç de olsa geldik ama çoğunuz ayrılmıştı:salut: sağlık olsun daha nice akşamlar var, yine görüşürüz. Ev halkına da selam et bizden:wiinkk:
Gelirken Şule ablanı da aldık, O da vardı...
afiyet bal şeker olsun madem ıslatcaz ben bi dahakine hazır ıslatılmış yaş pasta getiriyim![]()
arkadaşlar mükemmel geçmiş anlaşılan ama ben gelemedimale: bi dahakine inşallah güzel sohbetinize hasret şimdiden hasret kaldım :cat:
Çok güzel bir buluşma olmuş yine![]()
Herkesin emeğine sağlık..:cat:
Sıradaki toplantı tüm sevdiklerime gelsin![]()
Nemrutun gııızııı yandırdı biiizi çahtı sillesinii feeelek miisaaaliiii...
bi resmimizi çekerdi insansıcka sohbet ortam herzaman bana huzur verdi inş vermeye devam eder havalar ısınsında geziyede geliriz
![]()
harika bi akşam gecerdınız, keşke bende gelebilsaydım
Hayırlı akşamlar Erdem,
Valla buralardayız ama bir o kadar da yoğun.....
Biraz geç de olsa geldik ama çoğunuz ayrılmıştı:salut: sağlık olsun daha nice akşamlar var, yine görüşürüz. Ev halkına da selam et bizden:wiinkk:
Gelirken Şule ablanı da aldık, O da vardı...
bi aksilik çıkmazsa bende orda olucam sizlerle tanışmayı çok ıstıyorum gecen hafta marpuç kafeye geldim kimse yoktu bu hafta ınşallah orda olur arkadaşlar![]()