attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

abi ya burdayım tabıkı ya gelıcenmı bu aksam pekı abı soruma cevap verırmısın rıca etsem...

Bakicizzzzzzz

:queen::queen::queen:::evil::::evil::::evil::::evil::

Dost derken güvenme bunlara :queen::queen: motorcu deılmı hepsı aynı :mrgreen: Allah kısmet ederse inş. En yakın zmnda bulusuruz görüşür ve tanışırız ama ben yaşlı bir adamım :queen::queen:

Ne tasadüf bende motorcuyum.....Onlarla her yöne giderim hayatta tanıdığım ilk gerçek dostarım onlar banim......

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Dost derken güvenme bunlara :queen::queen: motorcu deılmı hepsı aynı :mrgreen: Allah kısmet ederse inş. En yakın zmnda bulusuruz görüşür ve tanışırız ama ben yaşlı bir adamım :queen::queen:

ihtiyar delikanlı seni :queen::queen:

ikea da starbuck varsa olur :p

Bakicizzzzzzz

:queen::queen::queen:::evil::::evil::::evil::::evil::

yaşasın burak abimde geliyo :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni alcak olan varmı ? :):p

Tesadüfe bak bende motorcuyum napcez :cyclopsan 50 senedır motor kullanıyorum neydı o eskı gunler :p:p

:queen::queen:

Ben daha iki aydır kullanıyorum eski muhabetleri bilmiyorum, ama seve seve dinlarim........

Ama kolarım bacaklarımdaki platinlerden üç tane motor çıkar..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben geçerken alırım seni yolumun üstü nede olsa :queen:

ok. görüşürüz orda :rendeer:

ben çıkıyorum abi ikeada görüşürüz :rendeer:

tmm cadı sen beny süpürqene alırsın benzinde atcam söz :) fuel oil di dimi snn yaqıt :) daha ucuz benziniolan varsa oda alabilir beni :):queen:

Ben daha iki aydır kullanıyorum eski muhabetleri bilmiyorum, ama seve seve dinlarim........

Sene 1975 tabi bende o zmnlar bmw vardı baba tarafı zengındı :mrgreen: Kask fılan bılmezdık koruma nedır gıymezdık zaten yoktu :queen: Ehliyet desen gerek duymuyorlardı :cyclopsan O zmn bu kadar trafık cezası da yoktu :pale: Motorculara hıc ceza yoktu :mrgreen: Bı sıfır anodolu fıyatına almıstım o motor :pale: Ama herkez fakır gozuyle bakıyordu culsuz adam dıye dalga gecıp duruyorlardı ondan sonra dedımkı bundan 70 yıl sonra sız motorcuları gorun dıe 70 deıl 15 sene sonra her yer motorcu oldu :p Eskı gunlerı cok ozluyorum az motorcu az dert az trafik ne guzeldi be :queen::queen::queen:

Sene 1975 tabi bende o zmnlar bmw vardı baba tarafı zengındı :mrgreen: Kask fılan bılmezdık koruma nedır gıymezdık zaten yoktu :queen: Ehliyet desen gerek duymuyorlardı :cyclopsan O zmn bu kadar trafık cezası da yoktu :pale: Motorculara hıc ceza yoktu :mrgreen: Bı sıfır anodolu fıyatına almıstım o motor :pale: Ama herkez fakır gozuyle bakıyordu culsuz adam dıye dalga gecıp duruyorlardı ondan sonra dedımkı bundan 70 yıl sonra sız motorcuları gorun dıe 70 deıl 15 sene sonra her yer motorcu oldu :p Eskı gunlerı cok ozluyorum az motorcu az dert az trafik ne guzeldi be :queen::queen::queen:

Bu arada cem abi ile gürkan abinin selamı var sana.

Abi desene sert kayaya carptık :salut: Sende onlara slm soyle abı sevıyorum onları :) Ellerinizden öpmüşem dikkat edin hava soguk :mrgreen:

Estafurullah olsun buraya mutlu olmaya geliyoruz kızmak yok....

:queen::queen::queen::queen:

75 te kıbrıs habrbi vardı tarihi tuturamadın bırak motoru sokaklarda arba gezmiyordu...

:)

Son düzenleme:
Zaten bu devirde kızılmaz :cyclopsan Cem yılmaz kızanlara cok kotu bı espırı yaptı :pale: Ben şaka yapıyordum abı yanı makara kukara ınsallah yakında tanırsın benı :) :rendeer:

İnşallah hakkında aldım zaten referansı.....Aynı familyadanmışız zaten..

:queen::queen::queen::queen:

Abi bekliyoruz seni haberin olsun ...

Burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor nay nay nom lay lay lom.....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
beni qiim alio :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar