arkadaşlar ikeanın neresinde buluşuyoruz? çıkıyorum ben :silent:
starbuck olurmu
arkadaşlar ikeanın neresinde buluşuyoruz? çıkıyorum ben :silent:
abi ya burdayım tabıkı ya gelıcenmı bu aksam pekı abı soruma cevap verırmısın rıca etsem...
Dost derken güvenme bunlara :queen::queen: motorcu deılmı hepsı aynı :mrgreen: Allah kısmet ederse inş. En yakın zmnda bulusuruz görüşür ve tanışırız ama ben yaşlı bir adamım :queen::queen:
Dost derken güvenme bunlara :queen::queen: motorcu deılmı hepsı aynı :mrgreen: Allah kısmet ederse inş. En yakın zmnda bulusuruz görüşür ve tanışırız ama ben yaşlı bir adamım :queen::queen:
starbuck olurmu
Bakicizzzzzzz
:queen::queen::queen:::evil::::evil::::evil::::evil::
Bakicizzzzzzz
Ne tasadüf bende motorcuyum.....
:queen::queen::queen:
Bakicizzzzzzz
Ne tasadüf bende motorcuyum.....
:queen::queen::queen:
ihtiyar delikanlı seni :queen::queen:
:
ikea da starbuck varsa olur
yaşasın burak abimde geliyo :rendeer:
ikea da starbuck varsa olur
yaşasın burak abimde geliyo :rendeer:
Yok gelirsem uzaktan syredip dönücem sizi mutlu olduğunuzu görmek beni mutlu eder zaten..........
Tesadüfe bak bende motorcuyum napcez :cyclopsan 50 senedır motor kullanıyorum neydı o eskı gunler
:queen::queen:
beni alcak olan varmı ?![]()
var kuyucadısı orda bulusuruz ozaman olurmu
Yok gelirsem uzaktan syredip dönücem sizi mutlu olduğunuzu görmek beni mutlu eder zaten..........
ben geçerken alırım seni yolumun üstü nede olsa :queen:
ok. görüşürüz orda :rendeer:
ben çıkıyorum abi ikeada görüşürüz :rendeer:
Ben daha iki aydır kullanıyorum eski muhabetleri bilmiyorum, ama seve seve dinlarim........
Sene 1975 tabi bende o zmnlar bmw vardı baba tarafı zengındı :mrgreen: Kask fılan bılmezdık koruma nedır gıymezdık zaten yoktu :queen: Ehliyet desen gerek duymuyorlardı :cyclopsan O zmn bu kadar trafık cezası da yoktuale: Motorculara hıc ceza yoktu :mrgreen: Bı sıfır anodolu fıyatına almıstım o motor
ale: Ama herkez fakır gozuyle bakıyordu culsuz adam dıye dalga gecıp duruyorlardı ondan sonra dedımkı bundan 70 yıl sonra sız motorcuları gorun dıe 70 deıl 15 sene sonra her yer motorcu oldu
Eskı gunlerı cok ozluyorum az motorcu az dert az trafik ne guzeldi be :queen::queen::queen:
Bu arada cem abi ile gürkan abinin selamı var sana.
Abi desene sert kayaya carptık :salut: Sende onlara slm soyle abı sevıyorum onlarıEllerinizden öpmüşem dikkat edin hava soguk :mrgreen:
Estafurullah olsun buraya mutlu olmaya geliyoruz kızmak yok....
:queen::queen::queen::queen:
Zaten bu devirde kızılmaz :cyclopsan Cem yılmaz kızanlara cok kotu bı espırı yaptıale: Ben şaka yapıyordum abı yanı makara kukara ınsallah yakında tanırsın benı
:rendeer:
Abi bekliyoruz seni haberin olsun ...