attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ii sadece gözünLe yırtmışın :p ban kokusu alıyorum sanırım:) ben biraz susiiim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tmmdır :) demkki bu qünlüq ban olayı bitty :p uslu taqılcaz yani :) burak abi msn açamiorum kuzen bende arada cvp yaziorum size işte :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) amman abi ne kaşınması :) esT.

Forumdan Uzaklaştırıldı
nassı yani kurtuldunnn falan :)
planlarınızı öğrensem :)

He sen daha beni tanımıyorsun :mrgreen: Eee artık görünce tanırsın yada birilerine sor anlatırlar :queen::queen::queen:

Kimseyle tanışmıyordum şimdi çok şükür bir sürüüüüüüüüü dostum var. Kendim tanırım inşallah kimseye sormak adetim değildir.....

ben mı sucluyum şimdi abi he

Sen burdamıydın bende arkandan acık dedikodu yapayım demiştim tühhhhh baltayı taşa vurduk.

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Kimseyle tanışmıyordum şimdi çok şükür bir sürüüüüüüüüü dostum var. Kendim tanırım inşallah kimseye sormak adetim değildir.....

Sen burdamıydın bende arkandan acık dedikodu yapayım demiştim tühhhhh baltayı taşa vurduk.

abi ya burdayım tabıkı ya gelıcenmı bu aksam pekı abı soruma cevap verırmısın rıca etsem...

Dost derken güvenme bunlara :queen::queen: motorcu deılmı hepsı aynı :mrgreen: Allah kısmet ederse inş. En yakın zmnda bulusuruz görüşür ve tanışırız ama ben yaşlı bir adamım :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar