Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Bu arada o panjur bantı dediğiniz şeyin adı perlondur evdeki panjurlardan söküp dayak yemeyin valideden dağcılık malzemeleri satan herhangi bir yerden bulabilirsiniz bu banttan. Sıkı bağladınmı gevşemez çünkü o bant ortalama 1,5-2 ton çekere sahiptir)
Fikir güzel ancak Sadece yapılabiliyor olması yetmiyor, Acaba kullanan var mı Motosiklet viraj alırken performansı nasıl oluyor acaba Tekerlek altımızdan çıkmasın
Paylaşım için teşekkürler.Tek tek bağlamak biraz külfet, daha sık olmalıymış, fren yapıldığında zincirin janttan kayma olasılığı var.Bunları neden söylüyorum çünkü bende buna benzer bir projeyle ile uğraşıyorum.