Bu gün garajımıza yeni bir motor katıldı yamaha xmax 250, bu yağmurlu havada tam olarak tadına bakamadım ama biraz gezme şansım olunca bana yaşatacaklarını sizinle paylaşacağım..
Bu gün garajımıza yeni bir motor katıldı yamaha xmax 250, bu yağmurlu havada tam olarak tadına bakamadım ama biraz gezme şansım olunca bana yaşatacaklarını sizinle paylaşacağım..
Öncelikle İyi Akşamlar...
forumda üyeliğim bulunuyor ama pek aktif olamıyorum...(Kendi forumumda dahil)
11 yaşımdan beri araba kullanırım...18 yaşımı doldurduğumda hemen B sınıfı ehliyetini almıştım...Sonra Peugeot 206 GTI araba almayı tercih ettim...Aracıma biraz görüntü biraz performansa yönelik modifiyeden sonra sattım...
Arabam varkende motorumun olmasını istemişimdir.Çin'e gittiğimde orda yakından motosikletleri inceledim ve hem elektrikli hemde benzinli motorları gördüm inceledim...Türk Lirası bazında 300TL ye denk gelen fiyatlara sıfırını satıyorlardı...
Benim hayalimdeki motor Dylan150 özellikle Mat Siyah olmasıydı...En sonunda 2008 model 9000km de Mat siyah motosikleti Salı günü aldım...Motor şu an Honda-Mototal'de uyuyor
Xenon - Alarm takılacak - tekrar genel kontrolleri yapıldıktan sonra şuana kadar kimsede göremediğim bir değişiklik yapmayı düşünüyorum...
Plakanın takıldığı plastik kısmı söküp arka görüntüsünü daha sportif hale getirmeyi düşünüyorum...
Uygun bir buluşmada görüşmek dileği ile

CBA, İlgin için teşekür ederim...Artık zor veya kolay yapacağız...Plaka FB olduğu için yolda holigan vb. kişiler ile uğraşmak istemiyorum.
EROL62, kaliteli ampul araştırmasını yaptım fakat tanıdığım bir arkadaşta 3 tane dylan150 var.3 tanesindede xenon var...gayet memnun olduğunu söylüyor.
Hava durumu Mart'ın ilk 10 gününe kadar kötü fakat daha sonra havaların ısınacağını söylüyorlar.Biran önce kullanmak istiyorum
Bu arada ''deryali'' nickli üyenin motosiklet kaskı hoşuma gitti marka modelini bilen varmı ?
CBA, İlgin için teşekür ederim...Artık zor veya kolay yapacağız...Plaka FB olduğu için yolda holigan vb. kişiler ile uğraşmak istemiyorum.
EROL62, kaliteli ampul araştırmasını yaptım fakat tanıdığım bir arkadaşta 3 tane dylan150 var.3 tanesindede xenon var...gayet memnun olduğunu söylüyor.
Hava durumu Mart'ın ilk 10 gününe kadar kötü fakat daha sonra havaların ısınacağını söylüyorlar.Biran önce kullanmak istiyorum
Bu arada ''deryali'' nickli üyenin motosiklet kaskı hoşuma gitti marka modelini bilen varmı ?
Selam.
Motorun hayırlı olsun motorlarımızın rengi ve modeli aynı plakalarıda aynı :=)
Birde benim kasktan alırsan yolda seni kendim sanabilirim
Kask Lazer Vertigo
Aynı kasktan iki adet var biri parlak siyak ve + ( Beyaz Vizör )
Diğeri Mat Siyah + Siyah Vizör. Tavsiye ederim.