olsun kardeşim ben erkenden yer tutim dedim neme lazım ayakta olmuyo :queen::queen:
senin yerin kalbimizde var seni yaşatacağız içimizde rahat uyu mekanın dolu olsun inşallah :mrgreen::rendeer:
olsun kardeşim ben erkenden yer tutim dedim neme lazım ayakta olmuyo :queen::queen:
yarın bende toplantıya geliyorum ilk defa olacak hadi bakalım yarın orada gorusuruz.
oralarda gecmisim var bulurum daha once gelmedim oraya ama bulurum..
cifte kumruların ordan sola degilde saga sahile iskelye dogru doncem demi:?
senle CESİ OLMASA yüzümüzü güldüren olmıcakkkk yaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::rendeer:süpersin ya kanka istanbulu olmak varmış be :cat:
dostum senin üç gün önceki haline düştüm çok zormuş nasıl kurtuldun banada yol güsterirmisin :salut:
Bu hafta sınavım var,bir daha ki cuma ya aranızdayım inşallah![]()
Sınavlarım aslında 3,5 ay sonra bitiyor,ama önümüzdeki çarşamba gibi 9 günlük bir ara verecek üniversite..
Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum![]()
Sınavlarım aslında 3,5 ay sonra bitiyor,ama önümüzdeki çarşamba gibi 9 günlük bir ara verecek üniversite..
geçmiş olsun Cesur abi..Salgın var sanırsam.herkesi bir kere yokluyor galibaale:
:queen::queen::queen::cat::cat: istanbul a laf atmayın bende oralıyım n varsa bizde var:queen::queen:
yaşlandım buralarda şimdi çıkıp gidicem beni göremiyeceksiniz:cherry::cherry:
biri istanbul mu dedi![]()