HEEE beğenemdinmi:cherry:
elinize sağlık güzel bir gün geçirmişsiniz karda macera her motora uymaz hadi benimki olsa neyse:bounce:teşekkürler,görüşmek üzere
önemli olan bunla yapmak tı sloganımız:cherry:
Güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflardan da belli.:cherry: Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:
eve varmama 5 dk kala sorun oldu ama:cherry:
O guzelim motoru neden çamura sokuyosunuz benim içim gidiyo inanki :bounce:
benm de gitti ama girdim bi kere:cherry:
Süper gezi ama SS ile olmamış.. Suzuki GS500cc daha yakışmış bu geziye... Teşekkürler... Size Enduro lazım.. Alın bi DELE bakın kar(I) lara..:mrgreen:
500 cc yi peşimden ayırmadım:cherry:
benm makinyla kimse o yolda benm gibi viraja girememz:cherry:bu kadarda iddalıyım:cherry:
şaka bi yana keşke enduro olsaydı die çok geçirdim içimden:wiinkk:
arkadaşlar diğer herkese de çok tşk. ediyorum.
dönüş yolunda yani dağ yolu bittikten sonra ışıklardan kalktım 2 den 3 e çekecem bi baktım vites yok:queen:
aslında resimler den net anlaşılmıyo.karla ben baya cebelleşttim ve vites koluna zarar vermişim.
arıza o kadar basit ki bi tane vida ile tuttracaz ama ne mümkün tesisatı çözemiyorum-çözemiyoruz.
arkadaşı aradık eşiyle yemekteymiş gelmem bi buçuk saat sürer die.
en son gözümüzü bi daha kararttık çektik motoru sencer abinin motoruyla.2 kere ip koptu:queen:
ama müthiş eğlenceliydi.benm cıbırın olduğu yere gittik.motoru bıraktım.cıbırımı aldım.onunda akü yok:queen:
güç bela çalıştırdım.ama kesinlikle moralimde en ufak bi değişiklik yok.full neşeydim yani.aileme anlatıyorum ne bu relaxlık diolar:cherry:
arazi denemelerim sürecek enduroya hayır
selam arkadaşlar.biz daha kar göremedik, siz ne güzel gitmişsiniz :cat:
sencerim - hüseyinim kendinize iyi bakın, paylaşım için teşekkürler
eyw. abi.
saygılar:rendeer: