[Mardin - MT]

Son düzenleme:
bu aralar geç geliyorum eve ancak forma giriyorum haberleşelim bu arada emrullah istanbul işim biraz yatı kardeşim gelemicem gibi :rendeer:

kardeşim iyilik be sen tek misin motorcu arkadaşların yokmu ceylan pınarda :rendeer:

abim motorcu arkadasım cok var ama cogusu bilgisayar fln takılmıyolar yani bilggisayarları yok ve takılmıyolar hep motorla ugrasıolar :D bn diyim yinede inş onlarıda baglarım bu siteye :)

bu aralar geç geliyorum eve ancak forma giriyorum haberleşelim bu arada emrullah istanbul işim biraz yatı kardeşim gelemicem gibi :rendeer::

Cesur abi, umarım işler yolundadır.
Abi neolur neolmaz belki gelirsin haberim olsun:) Gelmessen İnşallah Motoshow fuarında görüşürüz onada az kaldı sayılır.

Cesur abi, umarım işler yolundadır.
Abi neolur neolmaz belki gelirsin haberim olsun:) Gelmessen İnşallah Motoshow fuarında görüşürüz onada az kaldı sayılır.

motoshow fuarında muhakak gelecez o kesin :rendeer:

abim motorcu arkadasım cok var ama cogusu bilgisayar fln takılmıyolar yani bilggisayarları yok ve takılmıyolar hep motorla ugrasıolar :D bn diyim yinede inş onlarıda baglarım bu siteye :)

olsun hep beraber fotoğraflarınızı isterim gürüyim sizi :rendeer:

Son düzenleme:
Cesur abi bugün fuardaydım, güzeldi umarım motoshowa gelirsin görüşürüz..

Violence : Resmler hala gelmedi bekliyoruz :)

Cesur abi bugün fuardaydım, güzeldi umarım motoshowa gelirsin görüşürüz..

Violence : Resmler hala gelmedi bekliyoruz :)

bizim yerimizede gez iyisin vallah nasib inşallah moto show da gürüşürüz :rendeer: havalar iyi olsaydı motorla gelirdim ama nasib :rendeer:

bizim yerimizede gez iyisin vallah nasib inşallah moto show da gürüşürüz :rendeer: havalar iyi olsaydı motorla gelirdim ama nasib :rendeer:

Abi 2 gün gezdim valla bütün modelleri tek tek incaleme fırsatım oldu .
Fotoları ekliyecegim akşam, dedigin gibi havalar çok kötüydü hepimiz sulandıkk:mrgreen:

Abi senin avatarın daha güzel:rendeer: Bizimki sadece Fuar:salut: yeni modelleri artık öle görebiliyoruz. para olsada fuardan onla cıksak..

olur kardeşim herşeyin ilacı zamandır zamanı gelince olur yeterki iste ve çalış daha çok gençsin neden olmasın :rendeer:

Bende İzmir'e gelsem misafirperverlik göstereceginden eminim abi.Nasıl olsa hemşeriyiz.:rendeer:
Fuarda senin motorun yanında gidebilecek bişeyler bakarız abi Mardine gidecez tıs tıs olmasın.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar