aidikurt ben senin GV650 ine talibim... Ama ben GV250 imi satamadım...r: Ya bide senin depoda neden Hyosung yazısı yok?
o yazıları soktum depoyuda airbrusha verdim onda dolayı
benım gv 650 herseyıyle ozel
aidikurt ben senin GV650 ine talibim... Ama ben GV250 imi satamadım...r: Ya bide senin depoda neden Hyosung yazısı yok?
serden abi motorun süper tabi haluk abinin dehaluk abi ile tesadüfen geçen yaz sümela manastırında karşılaştık ama hiç konuşmadık
onda rr vardı o zamanlar.bende motorum olmadığı için arabamla çıkmıştım karadeniz gezisine.haluk abileri manastırda görünce arabayı yanlarına park edip fotoğraflarını çekmiştim.evdeki net düzelsin koyarım artık
neyse hepinize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum
görüşmek dileğiyle![]()
Yedek PArça Olaylarını sorduk Problem Olayını Sorduk Bİr Kişi Çıkıpta Bişey Demedi? Her ŞEy Güllük GüListanlık Sizde Galiba :silent:
vallaha ne dıyım ben daha problem yasamadım parca olayına gelınce kanunıden halledıcem.Yedek PArça Olaylarını sorduk Problem Olayını Sorduk Bİr Kişi Çıkıpta Bişey Demedi? Her ŞEy Güllük GüListanlık Sizde Galiba :silent:
Allah allah herkes çok memnun olduğunu söylüyor,bende çok beğeniyorum ama herkes satıyor ne iştir anlamadım yaw umarım satma sebepleri tarz değiştirmek içindir.
Evet sanırım performansı süper olduğu için daha düşük performansa yöneliniyor olabilir.Çünkü bu topicteki yazılara bakınca böylesine mükemmel bir motor asla satılmamalı diye düşünüyorum.
Her yeni konu açıldığında mutlaka okuyorum yazılanları ama Arkadaşlar el insaf ya bu kadarda abartmayın isterseniz. Bu motor hızlı gidiyor evet ama bir cruiser gibi ses vermiyor kusura bakmayın.
Evet sanırım performansı süper olduğu için daha düşük performansa yöneliniyor olabilir.Çünkü bu topicteki yazılara bakınca böylesine mükemmel bir motor asla satılmamalı diye düşünüyorum.
Her yeni konu açıldığında mutlaka okuyorum yazılanları ama Arkadaşlar el insaf ya bu kadarda abartmayın isterseniz. Bu motor hızlı gidiyor evet ama bir cruiser gibi ses vermiyor kusura bakmayın.
Sevgili kardeşim,
bir süredir senin yazılarını takip ediyorum. Sebebini anlayamadığım bir biçimde arada bir buraya gelip, yarı sarkastik cümleler ile bir şeyler yazıyorsun.
Neticede burası GV650 başlığı. İsteyen istediğini yazar. Ama çok ısrar ediyorsan, bir daha yazmadan önce sana gönderip, onayına sunarız. ( Şakama alınma lütfen :rendeer: )
Satış ilanı diyorsan, yüzlerce GV650 satıldı. Distribütör krizi var. Kış mevsiminde ve ekonomik kriz esnasında olmamıza rağmen 15-20 tane ilan var sahibinden.com'da. Diğerleri ya mükerrer ya da, sıfır satan dükkanların. Neticede son 2 yılda plakalanıp da 2. ele en az düşen makinalar bunlar. İstersen araştır.
Ses meselesine gelince, yurtdışında uygulanan yasalar gereği orjinal egsoz oldukça sessiz. Ama uygun egzos değişikliği yapıldığı zaman, istediğin motoru getir yan yana koyalım !
Sonuç olarak, sorduğun 2 soruya cevap verdim. Belki seni tatmin eder belki etmez. Sende Dragstar var. O makineyi seçmişsen sana en uygun olan odur. Yani GV650 Dragstardan daha iyi değildir. Kişinin seçimi kendi dinamiklerine göredir. Yarın başka bir makine alırsan da yine senin için en iyisi odur. Aynısı buradaki arkadaşlar için de geçerlidir.
Eğer başka bir sorun varsa hepimiz yardımcı olmaya çalışırız. Yalnız lütfen sırf çamur atmak için buraya yazı yazma !