Disk Firen Sistemi

arkadaşalar bana arka disk fren sisitemi lazım acil model fln farketmez belli bir motor için aramıyorum yalnız scooter lar için olmasın yeter custom chopper topluyorum kampanalı güzel bir jantım var onu disk fren e çeviricem ve komple sistemi arıyorum sistemde şunlar olması gerekiyor sanrım...
disk, hidrolik hortumu, hidrolik pompa. ve bağlantı parçaları elinde olan ve satmak istiyen arkaşlar benimle şu adresten irtibata geçebiliriler [email protected]

arkadaşalar bana arka disk fren sisitemi lazım acil model fln farketmez belli bir motor için aramıyorum yalnız scooter lar için olmasın yeter custom chopper topluyorum kampanalı güzel bir jantım var onu disk fren e çeviricem ve komple sistemi arıyorum sistemde şunlar olması gerekiyor sanrım...
disk, hidrolik hortumu, hidrolik pompa. ve bağlantı parçaları elinde olan ve satmak istiyen arkaşlar benimle şu adresten irtibata geçebiliriler [email protected]

O janta diski tutturman çok zor olmayacak mı, en azından güvenli olacak mı? Bence diskli yeni bir jant takarsan hem daha kolay, hem daha sağlıklı hem daha ucuz olur ;)

yaaa tutdurma ve sağlamlık konusunda bir süphem yok sıfırdan göbek yaparım janta yine tutururum da işin aslı bende tabikide hiç uğraşmadan disk yataklı şöyle minimum bir 200-300 lük chopper jantı almak isterim ama mağlum işde fiyatlar ateşpahası....

yaaa tutdurma ve sağlamlık konusunda bir süphem yok sıfırdan göbek yaparım janta yine tutururum da işin aslı bende tabikide hiç uğraşmadan disk yataklı şöyle minimum bir 200-300 lük chopper jantı almak isterim ama mağlum işde fiyatlar ateşpahası....

ateşpahası ama senin canının fiyatı hiç bir şeyle ölçülemez :) Çoğu Chopper da arka fren kampanadır, benimki de kampanalı sorununu hiç görmedim. ayırca kampana kapağı kromajlatılabilir ki diskten çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsin :cat:

Bu arada fren ve disk sistemini çıkma tavsiye edemem sana milimetrik bir yamukluk bile başına iş açar, sıfırlarıda gerek disk olsun gerek freni olsun maliyeti inan çok çok fazla olacaktır...

klr 650 nin komple sistemi var elimde işine yararmı ölç-biç.

hocam diskin iç ve dış çapını ölçüp ve o ölçüleri yazıp sistemin de komple bir fotorafını çekip koarsanız hemen olup olmuycağını söyleye bilririm ama %90 ihtimalle olur....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar