Osmaniye bisiklet ve motosiklet park yerleri

2-3 senedir Osmaniye de park sıkıntımızı rahatlatan bisiklet-motosiklet park yerleri
yaklaşık 30 tane var çarşıda bazen full kapasite oluyorlar:)

BİSİKLET VE MOTOSİKLET PARKLARI
İlimizin coğrafi yapısı ve ekonomik yönden de cazip olması dolayısıyla ilimizde motosiklet kullanımı oldukça yaygındır. İlimiz merkezinde kayıtlı olan 49.764 aracın % 40’ ı (19.779) motosikletlerdir. İlimiz şehir merkezinde yeteri kadar araç park yeri olmaması, caddelerin dar olması ve toplam araç sayısının % 40’ ını oluşturan motosikletlerin de caddelere ve kaldırımlara gelişigüzel park edilmesi hem araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşürmekte hem de görüntü kirliliğine sebep olmaktaydı,

kaynak:

http://www.osmaniye.pol.tr/trafiktescil/html/faaliyet.html

http://www.osmaniye.pol.tr/haber.asp?haber_id=144&kategori_id=3&s=4

Osmaniye'deki trafik kazalarının yüzde 60 ı motosiklet kazası

resimleri yarım saat önce çektim
havada güzeldi pazar olması sebebiyle gençler gezideydi o yüzden moto sayısı az çıktı
işte resimler

resim119.jpg

resim108.jpg

resim111.jpg

resim120.jpg

resim118.jpg

resim149.jpg

bugün herkes bi yerlere kaçtı hava süperdi

resim210.jpg

Keşke bizim burası da böyle olsa cirit atıcam anasını satim buz kesiyo buraları :)

Osmaniye emniyet müdürlügünü tebrik ederim. Onlarca ildeki binlerce meslektaşlarının düşünemediklerini, düşünselerde yapamadıklarını onlar yapmışlar. Helal olsun:cat:

balıkesirde de bi kaç noktaya bu sekil uygulamalar yapıldı gercekten cook faydalı oluyo Hem kaldırımlarda yayaların gidis gelisini engellemiyo hemde toplu halde hos duruyo :D

hava 4 mevsim güzel olsa istanbuldada trafiğin büyük ksımı motorlardan oluşsa bizimde heryerde parkyerlerimiz olurdu ama bu şartlarda mümkün değil.

Adana İl Temsilcisi
Osmaniye emniyet müdürlügünü tebrik ederim. Onlarca ildeki binlerce meslektaşlarının düşünemediklerini, düşünselerde yapamadıklarını onlar yapmışlar. Helal olsun:cat:

aynen katılıyor ve emniyet müdürünüzü tebrik ediyorum.5 nisanda düzenlediği,kask ve korumalar konulu buluşmaya ADANA MT.olarak katılacağız.sevgilerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osmaniye'deki motosiklet ve bisiklet severler adına sevindim..süper bir düşünce :cat:

Offfff Offff Osmaniyeee Canım Şehrimmm İş Bankasını Gördüm Gözlerimden Yaş Aktı Resmen Yaff Nasıl Özlemişim Oranın Kokusunu Oranın İnsanlarını Oranın Kültürünü Burnumda Tütüyor Orasıı Kurban Olduğum Şehir "OSMANİYE"

keşke istanbuldada olsa böyle park yerleri ama arabalar için bile bu kadar park sorunu varken böyle birşey imkansız ::saad::

Osmaniyede motosiklet adına çok güzel şeyler oluyor.

İl Emniyet Müdürünün uygulamaları takdire şayan.

Şehir içine Park yerleri yapmakla motorsiklet ve bisiklet kazaları önleneceğini sanmıyorum. Motorsiklet ve bisikllet kullanıcıların ancak % 5 kask kullanıyor. Bence Osmaniye Emniyet Md.lüğü Vatandaşa kask kullanmasını sağlamalıdır. Ayrıca patlak ekzoslu motorsikletlerin şehir içinde cirit atmaları önlenmelidir. saygılarımla

Şehir içine Park yerleri yapmakla motorsiklet ve bisiklet kazaları önleneceğini sanmıyorum. Motorsiklet ve bisikllet kullanıcıların ancak % 5 kask kullanıyor. Bence Osmaniye Emniyet Md.lüğü Vatandaşa kask kullanmasını sağlamalıdır. Ayrıca patlak ekzoslu motorsikletlerin şehir içinde cirit atmaları önlenmelidir. saygılarımla

o eskidendi artık neredeyse herkez kask kullanıyor. kasksız yakaladıklarnı affetmiyorlar anında yazıyorlar cezayı.. sen sanırım uzun zamandır osmaniyede değilsin :)

osmaniyedeki motorsiklet kullanıcılarının çoğunluğunun a2 ehliyeti olmadığı için mecburen kask takmak zorunda kalıyorlar :) eğer kasksızsan seni mutlaka polis durdurur ama kaskın varsa kolay kolay durdurmaz , ve ehliyetsizlik de çok problem olmaz :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar