2009 Motosiklet Festivalleri

2009 yılı yapılması palanlanan Motosiklet Festivallerinden netleşenler.

1-2-3-Mayıs-2009 1.Kıbrıs Motosiklet Festivali
13-14-Haziran-2009 Vespa Klüp Ballıkaya Motosiklet Festivali
19-20-21-Haziran-2009 SMSK 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali
3-4-5-Temmuz-2009 Marmok Motosiklet Festivali
2-3-4-5-Temmuz-2009 Emok Bilecik Motosiklet Festivali
10-11-12-Temmuz-2009 Erdek Motrock Festivali
16-17-18-19-Temmuz-2009 Tosya/Dipsizgöl Hitit Motosiklet Festivali
16-17-18-19-Temmuz-2009 Yalova Motosiklet Festivali

kısmet olursa yalovaya gelicem bi aksilik cıkmazsa umarım sanırm herhalde :D

O tarihlerde Adana MT karadeniz yollarında olur; 8-9 motorda az olsun festivalde :)

O tarihlerde Adana MT karadeniz yollarında olur; 8-9 motorda az olsun festivalde :)

Zafer abi; Karadenizden önce bi Kıprıs festivali yakışmazmı bize ?:queen:

walla doğrudur ya ben ilk defa gitcektim:silent: gitmeyiz madem ya zaten tek başıma napcam koca festivalde sıkılırım:queen:

Marmok hakkında çok olumsuz şey duydum, ama Bilecik Pazaryerindeki Emok 2008 için diyeceklerimi anlat anlat bitiremem :)

Son düzenleme:
Valla yalovada kesin varım da, marmok ve emokla ilgili o kadar cok şey duyuyoruzki hangisi iyi hangisi kotu karıstırır oldum, biri doğrusunu söylesin şu işin :D

belki komik gelecek ama ne oluyor bu festivallerde hiç bilgim yok biraz bilgi

verebilirmisiniz kamp falanmı yapılıyor yoksa günü birlik gezi falanmı ney yani?

erdek yakın bayağı iyi bişeyse katılabilirim:mrgreen::mrgreen:

Valla motorcunun olduğu her festivale gidilir. Mutluluk çıtamı hep en düşük seviyede tutarım ki mutlu olayım.Ben açıkçası Yalova'dan baya keyif aldım.Üstelik motorumda yoktu ve sırtımda bağlamam, okey takımım falan:)

Ben Yalovaya gittim bu sene inanılmaz eğlendim.. Yİne olsun Yine gidicem.. ERdek Festivalinede Kesin Geliyoruz.. Trakya MT Yi Toparlayıp Gelicem ERdeğe :))

belki komik gelecek ama ne oluyor bu festivallerde hiç bilgim yok biraz bilgi

verebilirmisiniz kamp falanmı yapılıyor yoksa günü birlik gezi falanmı ney yani?

daha çok kamp için katılıyorlar ama isteyende günbirlik gelebiliyor :)

ben en çok bu sene erdekde yapılcak olan motrock festivalini merak ediyorum yapılcak olan alan gayet güzle benziyor resimlerden :)

http://motorock.net/ bu kadar çok met ettim linki vermemek olmaz :p

Son düzenleme:
belki komik gelecek ama ne oluyor bu festivallerde hiç bilgim yok biraz bilgi verebilirmisiniz kamp falanmı yapılıyor yoksa günü birlik gezi falanmı ney yani?10-11-12-Temmuz-2009 Erdek Motrock Festivali

şimdii festivalin ilk günü gelinir, kamp için uygun bi yer bulunur ve çadır kurulur, sonraa organizasyonun faaliyetlerine kendini bırakırsın ve bi bakmışsın festival bitmiş :)
ne mi yapılır, gündüz çokça yapılan yarışmalar, yürüyüşler, geziler, akşamda konser müzik dans vs. vs. kısace bu :)

marmoka bidaha tövbe

yalovaya transfer edelim seni :queen:

Valla motorcunun olduğu her festivale gidilir. Mutluluk çıtamı hep en düşük seviyede tutarım ki mutlu olayım.Ben açıkçası Yalova'dan baya keyif aldım.Üstelik motorumda yoktu ve sırtımda bağlamam, okey takımım falan:)

yalova festivalinde iyiki getirmişsin baglamayı çadır önündeki müzik keyfi başka bi güzeldi onur :wiinkk:

Ben Yalovaya gittim bu sene inanılmaz eğlendim.. Yİne olsun Yine gidicem.. ERdek Festivalinede Kesin Geliyoruz.. Trakya MT Yi Toparlayıp Gelicem ERdeğe :))

bu sene eminim daha çok eglenicez :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar