Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şafak geçmiş olsun,son olsun arkadaşım .Bende dünden beri motoru ayak marşı ile çalıştırıyorum.El marşı tırtttt tırtttt yapıp 2 - 3 seferden sonra artık tık bile demiyo.Can sıkıcı oluyo gerçekten.Öyle yada böyle sorun yaşamak olumsuz etkiliyo insanı.Henüz 400 km deyim.Yarın ilk fırsat servise gidicem Umarım aküdendir.Bosch akü alıcam 9 amperlik 45 tl ye buldum.İçim rahat olsun bari bu konuda.

evet can sıkıcı malesef haluk.ama oluyor ıste.

arkadaslar merhaba..
aksam cılgının yanına ugradım.harbıden cılgın :D ıyı oldu kendısnı de gormus oldum.Serkanın kulagını cınlattık.

Bu arada motordakı sorunu bulduk gıbı.Benzın hortumu bukulmus.Nasıl anlatıcagımı bılemıyorum valla.Ben gaz verdıkce yuksek hızda ıstedıgı kadar benzını alamadıgını ve stop ettıgını soyledıler.Hortum degıstı.Sımdı gercekten saat gıbı calsııyor.Enteresan gercekten.

ooo şafağım gözün aydın motorun düzelmiş.ewet kulaklarım bayağı çınladı cuma akşamı iş ile ilgili durumdan dolayı katılamadım size kusura bakmayın sen biliyorsun benim iş durumumu?ama en yakın zamanda havalar düzeldiğinde tekrar önceden bir program yaparak buluşalım.

çılgın yarın(pazar):pale: yağışlı gözüküyor ne diyorsun.

Ahmet abi

ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin

engin mondialin 250 cc lik chopperlarında falan kullandığı motoru bir şekilde entegre olmuyormu zat a yada şu dorado nun 250 lik scooterları var bence onun parçalarıda uyar daha öncede söylemişdim bir bak istersen araştır mevcut motorda cc yükseltmek mevcut parçalarla sağlıksız olur gibime geliyor

engin mondialin 250 cc lik chopperlarında falan kullandığı motoru bir şekilde entegre olmuyormu zat a yada şu dorado nun 250 lik scooterları var bence onun parçalarıda uyar daha öncede söylemişdim bir bak istersen araştır mevcut motorda cc yükseltmek mevcut parçalarla sağlıksız olur gibime geliyor

logaritma

250 cc cıkma motor takmak daha masraflı ve faturalı bulmak lazım ruhsata işletmek için ondan bu şekilde bi oynama yapıyorum bittiği zaman hepiniz test ediceksiniz karar vericeksiniz :)

Hayırlı haftalar
Kar yağıyor. Umarım iyice kaplar heryeri de barajlar dolar. Mikroplar kırılır.

Arkadaşlar hafta sonu Feyizoğlundan ls2'nin yeni siyah mat kaskını sipariş etmiştim.Bir gün sonra elime ulaştı kask ihtiyacı olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim fiyatına göre oldukça iyi bir kask.:cat:

merhaba arkadaşlar keyifler nasıl motorlar nasıl

alico bende ls2 nin yeni carbon nundan aldım beyaz olanından fiyatına göre cok iyi bişeye benziyo bende tavsiye ederim ilk yağmurlu havada kullandım ve bi sorun cıkmadı güzel bi kask ALLAH KASKLARIMIZA ASVALT YÜZÜ GÖSTERMESİN

günaydın akadaşlar....
alico ve engin kasklarınız hayırlı olsun.dediğin gibi ALLAH KASKLARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN.

Ayrıca nerede bu millet yahuu.kimse yok piyasada bu aralar:)

çılgın uğur nerelerdesin.eskiden full takılırdın yoksun piyasada.

şafakla ne yaptınız anlatmadın kardeşim.:silent:

Son düzenleme:
çılgın uğur nerelerdesin.eskiden full takılırdın yoksun piyasada.

şafakla ne yaptınız anlatmadın kardeşim.:silent:

bişi yapmadık be biladerim. ben biranede oturuyodum arkadasımda vardı yanımda Şafak geldi yarım saat falan muhabbet ettık sonra karşıya geçiceği için Şafak fazla geç kalmayım dıye gitti. Bu kadar :cherry:
He biranedeydik ama Şafakla ben kola içtik çünkü ikimizde antibyotik kullanıyoduk :queen: :queen:
Benim antbyotik dün akşam bitti bu akşam freeeeee

:mrgreen:birader senin biranede içmeden duracağına pek inanasım gelmiyor,sen de antibiyotikten dolayı içmeyecek göz yok hadi bakalım bizde yedikkkk.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar