Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlarım.nette problemlerim olduğu için eskisi gibi sıklıkla giremiyorum.emrah motorun yeni gibi olmuştur herşeyini elden geçirmişsin.çok sevindim adına.ya ben daha gv250 ile takılmayı bitirmeden gözümü almaya başladım 650 lik abileri :)
neyse herkese kazasız belasız gezmeler :)

Selçuk daha öncede bahsettiğim gibi ben ön cama kadar herşeyi kendim yapacağım. koruma demiri acildi. onu hemen yaptım. sonra çanta ihtiyacım oldu onunda yan çantaları yaptım. ama arkaya başlayacakken bir tembellik geldi ve yan çantalarım öyle kaldı yan çantaların henüz montajı yapılmamış bir resmini koyayım. arka sisy barı da kendin yapabilirsin. yani kısacası aslında biraz uğraş biraz yardımla aksesuarlarını tamamlayabilirsin. bu konuda sana yardımcı olurm. ve o 800- 1000 TL lik malzemeyi max 250-300 TL ye mal edersin.

Haluk bey şu ana kadar hep orijinal düşünmüştüm. Ama sizin tecrübenize güveniyorum. Sonuçta bu motora sahip olur isem nasılsa sizin ustanız Sissy Barı biliyordur. Ben siz parayı eft yaprım sizde Adanada benim adıma sipariş verirsiniz aksi halde buradaki ustalara aynı olayı izah etmek zor olacaktır. Ama önce bir gv650 sahibi olayımda.... Teşekkürler...

selam arkadaşlarım.nette problemlerim olduğu için eskisi gibi sıklıkla giremiyorum.emrah motorun yeni gibi olmuştur herşeyini elden geçirmişsin.çok sevindim adına.ya ben daha gv250 ile takılmayı bitirmeden gözümü almaya başladım 650 lik abileri :)
neyse herkese kazasız belasız gezmeler :)

evet gerçekten iyi bir bakıma girdi.GV650 de bulaşıcıdır dikkat etmek gerek:queen:

umarım netinizdeki sorun sona erer....

Son düzenleme:
Nike olmamış bu! Resimler harika ve bizi bu GV650 resiimlerinden mahrum bırakmışsın.. Motorsiklet harika Nike'ın teknik bilgisi zayıf.. Ne bu Bit gibi resimler... Bak resim böyle konulur ki herkesin iştahı açılıp senin motosikletine aval aval baksın... Kimse bu motordan bi'şey anlamaz... Hadi tekrar yükle..
Ağzımın suyu aksın...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şaka, şaka, çok güzelllll.. Kazasız kullan.. Çok güzel.. Bende alcam bi'tane.. Bakalım kısmet...

:) nacre nike kazasız belasız sürüşler dilerim.
Haluk hocam senin şu icatlarına hayran kalıyorum.İşte yaratıcı düşünce ve sonuçları helal olsun. :cat:

Arkadaşlar Fiyatı indirdim 10.000 TL verene satıcam
Fiyat son ama son fiyattır pazarlık için aramayın lütfen.
Fiyat 2 hafta için geçerlidir.Satamazsam satmaktan vazgeçicem.
Satılık Hyosung GV650

11294438_219700_18uo330.jpg

Son düzenleme:
aidikurt ben senin GV650 ine talibim... Ama ben GV250 imi satamadım...:pr: Ya bide senin depoda neden Hyosung yazısı yok?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motor gv250 arkadaşta var

:silent: Emrah neden satılığa koydun ki, anlamadım?
:silent:

Bu arada Antalya da Hyosung Servisi yok ki kataloğu olsun.. Sonuçta sipariş için bir telefon var mı? Yada motosikletimizi aksesuarsız alsak kromcuda mı Sissy Barı yaptıracağım..... :silent:

Son düzenleme:
koymak için koydum sayılır abi.Bakma sen bana GV650 ile yola devam durmak yok :queen::queen:

Anladım Emrah'cığım... :)

Vıceroy ve Emrah Özelden bir mesaj attım; bir bakın isterseniz...:)

Son düzenleme:
Emrah farzetki alan oldu,bu fiyata daha tatlı bir motosiklet bulman zor. Buldukların ise bu performanstan sonra bunalım sebebi olur dikkat et :)
Selçuk kardeşim özelden yazdım :)

Allah allah herkes çok memnun olduğunu söylüyor,bende çok beğeniyorum ama herkes satıyor ne iştir anlamadım yaw umarım satma sebepleri tarz değiştirmek içindir.

Teşekkür ederim .. Vıceroy... Okudum; bence cevap yazdım ilgine teşekkür ederim...

ARkadaşlar PArça Problemi yaşıyormusunuz ? Türkiyede Bunların PArçasını Varsaydık ki Bİşey oldu Kimden Bulacağız ? Ayrıca ELimiz Takım tutuyor.. Special Bir Parçası Olursa Kimden TEdarik Edicez?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar