acil (uyarı)

ARKADAŞLAR BANA BİR BANKACI ARKADAŞIMDAN GELEN BİR MAİL'İSİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

ACİL UYARI:

BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm [WINDOWS-1254?]Türkiye de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;

Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
Ø BU ViRUS [WINDOWS-1254?]'MATRiX E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .
Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

Uyarı için teşekkürler. Eşe dosta da bildirelim bunu hepimiz.

CBA

çok tşkler ben zaten artık maillerin çoğunu açmadan siliyorum

arkadaşlar 2005 yılında aktif olmuş bir yazılımı hortlatmayalım.
yeni bir konu değil.şu anda faal değildir..

bu söylentiler 3-4 sene önce çıktı bide şu matrix li muhabbeti hiç açmadan gelen adama geri gönderin o adamın pc si çöküyo lakin çok dikkatli olmalısnız pardonu yok bi anda hdd nin gidebilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolasın ...

arkadaşlar 2005 yılında aktif olmuş bir yazılımı hortlatmayalım.
yeni bir konu değil.şu anda faal değildir..

bu gün gelen mailin başlığını veriyorum.

FW: ACiL UYArI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )

iç işleri bakanlığının altta tel ve bazı isimler vardı onları almadım.
bence bu yeni bir versiyona benziyor.benden uyaması kimsenin mağdur olmasını istemem ,yoksa burada nasıl paylaşımda bulunuruz değilmi:cherry:
bunlara dikkat edildiğisüre virüs bizi teğet geçer :cat:

Bu tür maillerin amacı mail adreslerinin aktifliğini tespit edip spam mail yayabilmek için mail listler oluşturulmasıdır. İnanmayınız, itibar etmeyiniz :) Bankalarla ilgili gelen şunu güncelleyin şu adrese girin şeklinde ki maillere de itibar etmeyin hesabınız da boşalabilir :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar Msjların Forwardlanması Ve Ün Kazanma Amaçlı Yapılan işlerdir. Kesinlikle Forwardlayıpta Eklemlerine Yağ Sürmeyin...

Bu tür maillerin amacı mail adreslerinin aktifliğini tespit edip spam mail yayabilmek için mail listler oluşturulmasıdır. İnanmayınız, itibar etmeyiniz :) Bankalarla ilgili gelen şunu güncelleyin şu adrese girin şeklinde ki maillere de itibar etmeyin hesabınız da boşalabilir :wiinkk:

Evet kesinlikle tek sebebi bu , bunun gibi hergün olnlarca mail geliyor.
Spamları zaten hiç saymıyorum.

Siz bunu FW deyip kişi listenize yollayınca, sizin adreslerniz bi diğerine gidio , o da öbürüne.

bir de sonuna yazarlar bunu herkese yolla , hatta bana bile yolla. Ordan asıl amaç , senin kişi listeni almaktır. Eğer sen çok fazla yolluyorsan böyle mail yada yollayan bi arkadaşın varsa, bir çok maillistte de otomatikmen kayıtr olmuş oluon :(

Bunlar Msjların Forwardlanması Ve Ün Kazanma Amaçlı Yapılan işlerdir. Kesinlikle Forwardlayıpta Eklemlerine Yağ Sürmeyin...

Aynen kardeşim kesinlikle yapılmayacak bii şey. Ama değerli bi şey gelirde herkese yollayacaksanız o zmn herkese birden yollamayın (Açık olarak )

gecenlerde bir hacker arkadasi iceri aldik

masallah klavye basindaki gibi degildi bayagi bi korktu

gecenlerde abi emrindeyim seklinde bir mailine rastladim banada borclu :p

artik kime niyet kime kismet:queen:

Yaa mail adresı toplamak ıcın yapılan yalanadan haberler duyurular bunlar yapmayın Allah askına :) Maıllerınızı illa forward layacaksanız CC yada Gizli kısmına yazın kı maıllerı topluca maıl lıstesı gıtmesın...Ondan sonra dersınız bu reklamlar nerden gelıyo yok cart yok curt benım bır tanıdıgım bu ısı yapıyor gercek maıl adreslerı dıye reklam fırmalarına bunları rehber yapıp satıyorlar en son 2000 tane olmustu gercek aktıf maıl adreslerı elındekı...

Bunlar hıkaye Lafonten den masallar !!!

Arkadaşlar ben mail yoluyla sizlere bildirmiyorum burada kopyalarsın eşine dostuna yollarsın,bu bir paylaşımdır.

Dilber teyze derki ;'ben lafı ortaya soylerim isteyen begenir alır beğenmeyen kaçar gider :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar