Herk 150 SL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar yeni motor alıyorum ve herk hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim bu motoru beğendm ve almak üzereyim yorumlarını bekliyorum birde bu motorun türkiye distribütörü kim? şimdiden bana yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herk mi o ne ya pancar motoru mu?

arkadaşım sen dalga geç diye açmadık konuyu dimi? :farao: azcık kendinize bakın bindiğin motor zealsun emin ol senide birgün bir honda bir yamah bir suzuki ezer geçer koçum :bounce::cat:

arkadaşlar polemık ayapmanın analamı yok,,,

arkadaş herk gecen sezon giriş sonrası türküyeye girişi yok sanırım artık,,,

pek çok servis tamırıne bakıyor ama servis konusunda bılgım yok,,,

Kolay Gelsınn...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanımdan Rüzgarı geçse dökülür :wiinkk:

artistlik yapmıcaksın o zaman :) herkesin bi bütçesi var oldugu kadarıyla motosiklet tutkusunu gidermeye çalışıyo senin gelip bununla dalga geçmeye hakkın yok evlat :wiinkk: altındaki zealsunun ne mal oldugunu bilmeyen yok o yüzden altına al hondanı gel dalganı geç koçum :wiinkk: ama hondayı alan adamda zaten dalga geçicek adam değildir o yüzden kasma ya he hı hı pancar motoru :) hatta su motoru istersen kuyudan su çekeriz arkadaşım isten mi bea ? hehe

artistlik yapmıcaksın o zaman :) herkesin bi bütçesi var oldugu kadarıyla motosiklet tutkusunu gidermeye çalışıyo senin gelip bununla dalga geçmeye hakkın yok evlat :wiinkk: altındaki zealsunun ne mal oldugunu bilmeyen yok o yüzden altına al hondanı gel dalganı geç koçum :wiinkk: ama hondayı alan adamda zaten dalga geçicek adam değildir o yüzden kasma ya he hı hı pancar motoru :) hatta su motoru istersen kuyudan su çekeriz arkadaşım isten mi bea ? hehe

Yok bende Elektrikli Dinamo var :queen: eyv.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hee tabi o daha uygun bnzin biliyon pahalılaşttı :) takıl sen yo no problem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar