Servis şoförü Olduğumu Söylemişmiydim

geçenlerde yolda arabaların sağ tafındaki boşluktan yardırmış gidiyorum bir servis şöförü cart diye önüme kırdı az daha beni park halindeki arabya yapıştırıyordu sonra bi baktım meğersem benim yardırdığım yerde bir ufaklık servis bekliyormuş ona çarpmayım diye kapatmış ilk başta sinirlendim ama sonra anlayışla karşıladım bunu neden anlattım beni farketmekle kalmayıp belkide büyük bir kazayı engelleyen servis şöförünü tebrik etmek için.yolununuz üstünde okul varsa arabaların arasında slolom yaparken çok daha dikkatli olmamız gerek heran bir bıcırık kısacık boyu ile arabaların arasında çıkabililiyor.

Büyük araç kullanmak gerçekten çok güzel.Ben de, Peugeout uzun şase 14+1 J9 kullanıyorum (Ben zevk için kullanıyorum, motor arkada geliyor).

Yalnız, Beyler, benim bildiğim kadarıyla, Türkiye'de otobüs, kamyonet ve minibüslerin hız limiti 80 Km/h.

Sizler ise 120-130-165 Km/h hızlardan bahsediyorsunuz:cyclopsan, bu hızda giderken, şeritler arası makas atarken can almayasınız, ay da can vermeyesiniz.

bende bu gün ısuzu nun resimlerini çektim...

arkadaşlar yolda görürseniz selamlasırız diye.. diyer araçlarıda ekleyecegim...

geçenlerde yolda arabaların sağ tafındaki boşluktan yardırmış gidiyorum bir servis şöförü cart diye önüme kırdı az daha beni park halindeki arabya yapıştırıyordu sonra bi baktım meğersem benim yardırdığım yerde bir ufaklık servis bekliyormuş ona çarpmayım diye kapatmış ilk başta sinirlendim ama sonra anlayışla karşıladım bunu neden anlattım beni farketmekle kalmayıp belkide büyük bir kazayı engelleyen servis şöförünü tebrik etmek için.yolununuz üstünde okul varsa arabaların arasında slolom yaparken çok daha dikkatli olmamız gerek heran bir bıcırık kısacık boyu ile arabaların arasında çıkabililiyor.

samet hacı sen yapmazdin böyle yanlişlar yoksa paris gazami getiriyor seni:cherry::queen:

ortak motorumda arabamda çamurlar içinde.... allahtan 10 000 de bir bakımda servis yıkıyor... yoksa vay haline bu aracın.....

ortak motorumda arabamda çamurlar içinde.... allahtan 10 000 de bir bakımda servis yıkıyor... yoksa vay haline bu aracın.....

patron bozuk atmiymu hacı ya ben ülkerde çalişrken her hafta yıkıyodu adamlar cmurlu olunca ekmek yiyosunuz lan bu arabadan niye yıkamiyosunuz diyodu xxx bey:queen::queen:

patron bozuk atmiymu hacı ya ben ülkerde çalişrken her hafta yıkıyodu adamlar cmurlu olunca ekmek yiyosunuz lan bu arabadan niye yıkamiyosunuz diyodu xxx bey:queen::queen:

ortak bende dil pabuç kadar... bide araba hep otobanda gidip gidip geliyor..sabah patron yokken çıkıyorum... patron gittikten sonra geliyorum..... bana bu arabanın hali ney diye sorunce para verdinde yıkamacıya gitmedimmi diyorum.. al bir kova su yıka diyor küresel ısınma var diyorum.. apışıp kalıyor... ... :queen::queen::queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
eh madem herkes resmediyo kamyonunu ,buyrun buda bendenizin kullandığı isuzu( hani trafikte görürseniz tanıyın diye):cherry:
dsc01113wo9.jpg

sedat ,nasıl oldun iyileştinmi, motor ne alemde? yoksa pertemi çıkardın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar