[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar :cherry:
bu sabah en güzel haberi cengiz verdi :mrgreen: Pazar günü hava açık ve güneşli :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha çok şey verecemde imkanlarım kısıtlı,mesela şöyle deniz kenarında rakı balık ve roka salatası,bu büyük Muzaffer abime olsun,tekirde karın içinde rakı ve sucuk buda Turgay abime ve mustafa abime olsun,Mersinde humuslu kebap buda boraya olsun,diğerleri zaten yemek seçmiyor herşeyi yiyor,ama işte durumlar müsait değil,yemiş kabul edin:p

Daha çok şey verecemde imkanlarım kısıtlı,mesela şöyle deniz kenarında rakı balık ve roka salatası,bu büyük Muzaffer abime olsun,tekirde karın içinde rakı ve sucuk buda Turgay abime ve mustafa abime olsun,Mersinde humuslu kebap buda boraya olsun,diğerleri zaten yemek seçmiyor herşeyi yiyor,ama işte durumlar müsait değil,yemiş kabul edin:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :cat:

Adana İl Temsilcisi
dün gece rüyamda fokur fokur kaynayan bir kazan gördüm.:silent: içinde bir sürü KURT vardı. sizce bu rüyanın yorumu nasıldır? :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rüya görsem face bokta yayınlayacamda göremiyorum yoksa miyopmuyum

Bora gördüğün kazan kara ise içindeki kurtlar boz ise belediye başkanlığını aytaç alacak:mrgreen:eğer kazan beyaz kurtlar ağaç kurdu ise Bilici alacak yok kazan aliminyum içindeki kurtlar sibirya kurdu ise özülkü alacak nasıl yorum ama :cherry:
yaf türkçe meali kıçın açık kalmış

Zaferim her aksakallıya güvenme memlekete ne geldiyse aksakallılardan geldi,sen traş olmuşlarından görmeye bak

İso aksakallı nene seni öldürür dikkat et örümcek bağlamıştır

Adana MT sakinleri bu akşam buluşuyormusunuz buluşuyorsanız nerde buluşuyorsunuz =)

Adana İl Temsilcisi
bu hava durumu yine değişti.şuan baktım yine pazar yağışlı gösteriyor.:cyclopsan

Adana İl Temsilcisi
muzaffer bak.internette gezerken ne buldum.bakalım beğenecekmisin?
2492790072pc2.jpg

2512782584ha1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar