Yaşlı teyzeye bakın racinge biniyor:)

resim çok ilgimi çekti
araç özellikle teyze için yapılmış dört dörtlük ama
hız yapmasın sonra racingle:p
moto herhalde 125cc hyosung comet tam çıkaramadım
2009%5C02%5C16%5Cbikepics-1573708-800.jpg

ingiltere

Son düzenleme:
enteresan bı foto ımıs hakkaten yaa bende cozemedım motoru ama hyosunga cok benzıyor...

evet bende sımdı bikepics te gordum fotoyu...gunun fotosu secılmıste...ducatı monster...

Yazık olmuş canım monster'a....

:cat::rendeer::queen:

ALLAH kimsenin başına vermesin.

birde şöyle yaklaşalım diyelimki sosyal ve ekonomik şartlarımız iyi bulunduğumuz ülkede böyle bir motoru alıp engelli motoru haline getirebiliyoruz ve yaptık hem sağlam hemde estetik açısından bir çizgi yakaladık ve kullanıyoruz.
acaba motora yada monster'a yazık ettik dermiyiz:silent:
ülkemizdeki engelli araçları belli (motorlu araç olarak söylüyorum) sanırım bu kadar yadırgamazdık :rendeer:

ALLAH kimsenin başına vermesin.

birde şöyle yaklaşalım diyelimki sosyal ve ekonomik şartlarımız iyi bulunduğumuz ülkede böyle bir motoru alıp engelli motoru haline getirebiliyoruz ve yaptık hem sağlam hemde estetik açısından bir çizgi yakaladık ve kullanıyoruz.
acaba motora yada monster'a yazık ettik dermiyiz:silent:
ülkemizdeki engelli araçları belli (motorlu araç olarak söylüyorum) sanırım bu kadar yadırgamazdık :rendeer:

::plus1::::shake2::

Abi bırakın bence motoru kadının ruhu genç yaşına bakmayın kaç kişi isterdi o motoru o şekilde bile düşünsenize

Ülkemizde engellilere ne yazıkki motosiklet yasak. Bakıp utansınlar ne diyeyim.

bu teyzem tam bir motorcu.... engel (!!!) tanımıyor....

ama.........

KASK YOOOOK,KORUMA YOOOK..... ESHEFLE KINIYORUM!!!!!!!!

:queen::queen::queen::queen:

Yazık olmuş monster'a diyen arkadaşlar şaka yapıyorsunuz herhalde...:silent: Allah göstermesin ama siz o halde olupta binseydiniz yazık mı olacaktı, bence engelli bir insanın ulaşımını sağlıyorsa hiçbir araç için yazık olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar