bekoyu bile uyutmuş adam bu gürkan abi...
birazda bizde var profosyenel istanbul çocuk ruğu:queen:
bekoyu bile uyutmuş adam bu gürkan abi...
bu balık tutma işinden hiç anlamam beceremedim öğrenemedim ama bi olta bulup bende gelicem,
belki acemi şansı bizi bulur :mrgreen:
sen hamama da gelmedin dimi koçum bu sefer oltanın ucundasın:bounce::rendeer::wiinkk:
bu balık tutma işinden hiç anlamam beceremedim öğrenemedim ama bi olta bulup bende gelicem,
belki acemi şansı bizi bulur :mrgreen:
Uçurum kenarında gezinen bi başlıkta yazı yazmak pek akla yatkın değil ya dayanamadım:cherry:.Şimdi bu kadar iddia'nın,bu kadar testesteronun olduğu yerde eğer o organizasyondan balık çıkmazsa,açların isyanını bastırmak için B planı lazım.Ben buldum:Bu kapışmanın olduğu noktaya gelmeden önce,Kanlıca içinde börekçi var.Acıkanı direk oraya postalarsınız.Hemde alet edevatı toplayıp tüymek için vakit kazanırsınız:mrgreen:.
abi ne desem anlamıcaksın ama iş biraz ağar bastı bu krizde işsiz kalmak olmaz :mrgreen:
yalnız oltanın ucundaki belli olmaz ihtiyar :wiinkk:
gel gel senin tutacağın balıklar hazır zaten...
(oltanın iğnesindeki balıkları kastediyorum yanlış anlamayın sakın.)
akıllı ol patrona söylerim heeee :mrgreen: :mrgreen:
doğru söyle hamam daki keseden korttun da biraz dimi itiraf et hadi:queen::rendeer:
senden mi korkucam ihtiyar senin yanında gözümü kapar sabun düşürürüm
:mrgreen::mrgreen:
patron yok kardeşim soooora gel...
bilmem artık orasını sen sitedeyken artık yoğun güvenlik var :wiinkk:
sen tutabilcen mi balık yoksa ben sana balık getirim mi :mrgreen: :mrgreen::cherry:
sana ne olum benim güvenliğimden balığımdan...
senden mi korkucam ihtiyar senin yanında gözümü kapar sabun düşürürüm
:mrgreen::mrgreen:
Uçurum kenarında gezinen bi başlıkta yazı yazmak pek akla yatkın değil ya dayanamadım:cherry:.Şimdi bu kadar iddia'nın,bu kadar testesteronun olduğu yerde eğer o organizasyondan balık çıkmazsa,açların isyanını bastırmak için B planı lazım.Ben buldum:Bu kapışmanın olduğu noktaya gelmeden önce,Kanlıca içinde börekçi var.Acıkanı direk oraya postalarsınız.Hemde alet edevatı toplayıp tüymek için vakit kazanırsınız:mrgreen:.
sana on numara balık yediricem cız bızz analadın sen :wiinkk:
sen bi ara dükkana gelde sucuk ısmarlıyayım sana :wiinkk::queen:
sen olta almadan gel ben senin için çok iyi bir kamış ayarladım...