Hangi parçalar hangi şartlarda garanti kapsamına girer

Motorum keeway speed 150 çukura girip sağa düştüm
Sağ elçik yamuldu.birde far pilastikleri kırıldı.şükür bende bişey yok
Bir demirci ustasına sordum elçiği düzeltirim ama kırılabilir dedi.degişmem gerek
kısaca
Bu parçalar garantiye girermi
daha yeni aldım gittiğimde ilk bakımınıda aradan çıkarmayı düşünuyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkarlar. zaten kullanıcı hatası. bide bu çin malların çogunda garanti var sözde ama hiç bir parçası garantiye girmiyor.

benim aldigim butun cin parcalarin garantisi war ramzey bayisinden alip ve yaptiriyorum yaptiklari butun parcalara garanti veriyor garantiye girmiyor diye birsey yok arkadasim bence sen yanlis biliyorsun!!!

benim aldigim butun cin parcalarin garantisi war ramzey bayisinden alip ve yaptiriyorum yaptiklari butun parcalara garanti veriyor garantiye girmiyor diye birsey yok arkadasim bence sen yanlis biliyorsun!!!

motorla yan yat git servise bakalım ne dicek sana merak ediyorum:bounce::rendeer:

arkadaşım garanti fabrikasyon hatadan oluşan sorunları kapsar motorla düşüp sağını solunu kırdığın zaman garantiye girmez :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Garanti şartları kullanma kılavuzunuzda mevcutur ve her ürün için genelde aynıdır. Parçalarsan garanti sen olursun.

çin mallarını hemen hemen hiç bişeyini garantiye sokmuyolar
bahane çok
senin durum garantiye girmez sen kırmışsın
ama km saati bozuluyor yok girmez
silindir saplaması kırılıyor yok girmez
gaz halatı kopuyor yok girmez oha
plastikler çürük kırılıyor girmiyor
eksoz debriyaj balatası vsvsvs
adam girmez dedimi kendini parçalasan girmiyor
gidip zor kullanacaksın yada en güzeli servise hiç götürmeyeceksin eğer garantide sorun çıkıyosa
2 zincir yağla bi teker sık 7 liralık yağa 15-20 de al 40 liramı sonrada gel
o parça girmez de

kapsama girip girmemesi servisin elinde galiba
ayrıca çinli degil biliyorum efsane motor bakıyor

arkadaslar düşen motorun garantisi mi olur ?
oldu yıldırım düşsün git değiştir git duvara vur değiştir olcak şey değil :mrgreen::mrgreen:

epidemik sorunlar için garanti veriliyor imalat hatası veya imalatta kullanılan tedarik parçalar için bunları paran ile değiştirdiğinde düşüp kırmamak şartıyla garantin olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar