attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Hani şu milli piyangonun her pazartesi çekilişini yaptığı bş oyun varya adın 10 NUMARA o oyunda bilmem kazçtane rakam içinden 10 tanesini seçiosun en büyük ikramiye 10 rakamı bilene sanırım en düşük 5 bilene ikramiye veriolar bide hiç bilemeyene ikramie var. Bi kaç kere oynadım hiç bilemeyen larak bi kaç kez ikramiye aldım 1 ytl felan :) şimdi bizim balık yarışmasında da hiç balık tutamayana nası bi şekil uyguluoz

Ben tedbir anlamında bu işe bi açıklık getirelim diorum.
Olur ya hiç bi cacık tutamam :)

Hani şu milli piyangonun her pazartesi çekilişini yaptığı bş oyun varya adın 10 NUMARA o oyunda bilmem kazçtane rakam içinden 10 tanesini seçiosun en büyük ikramiye 10 rakamı bilene sanırım en düşük 5 bilene ikramiye veriolar bide hiç bilemeyene ikramie var. Bi kaç kere oynadım hiç bilemeyen larak bi kaç kez ikramiye aldım 1 ytl felan :) şimdi bizim balık yarışmasında da hiç balık tutamayana nası bi şekil uyguluoz

Ben tedbir anlamında bu işe bi açıklık getirelim diorum.
Olur ya hiç bi cacık tutamam :)

ben sana adres veririm alır gelirsin balıkları :bounce:

Son düzenleme:
İlker&Burçin hadi hala eveti işaretlememişsiniz........
:queen::queen::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
belkı hala aynı abıcım ben gelmeyebılırım ama ilker gelıcek gıbı:)

oyun bozanlık yok sende gel :rendeer:

sen merak etme tutamazlarsa dilimizden kurtulamazlar ben anlamam mangal başında beklerim :wiinkk::rendeer:

heh sanada iş çıkar

kek falan da yapmayın he gelirken malum arkadaşlar balık tutacak biz yicez:rendeer:

kekter gürkandan :queen::queen:

Son düzenleme:
keki ben yaptırırım hamama gelen arkadaşlar bilirler...
aç kalmazsınız sizin suçuk sponsorunuz var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar