Sallayan sallayana bazılar 160 bazıları 180 yapıyo demiş..
Bende varken nedense hiç 145 ten yukarı çıkamadım..
senin motor kötüymüş o zaman. 115 daha çok tutuluyo ama benim fikrim 135 king 4 zamanlı
Sallayan sallayana bazılar 160 bazıları 180 yapıyo demiş..
Bende varken nedense hiç 145 ten yukarı çıkamadım..
senin motor kötüymüş o zaman. 115 daha çok tutuluyo ama benim fikrim 135 king 4 zamanlı
puha:mrgreen:135kıng 4zmanlı dedı bence sen 115 tutkunusun kardeş.sana bışey dıyımmı nedense 115 çok tutuluyo demişsin ama yanılmışsın bizim burlarda 135 daha çok we bence sen bılmedığın motorlar hakkındada tutluyo fln dıyede yorum yapma çünkü yanlış konuşuyosun 135kıng ikizmanlı 18.5hpdir unutma:cat:
antalyada 135de 115 de çok yarıştık kapattık yolları. 135 in 4 zamanlısıda var. ok :bounce:
ok değıl işde 4 zamanlısı warsa bana göster resımlısını burda paylaş herkezle yarışdık kapattık demişsin mobıletlemı yarışdın bılmıor olabılsın ama öğren 135in weya rxlerın hepsi 2zamanlıdır bana ınanmıyosan elının altında ınternet war araşdırda öle kapat:bounce::farao:
way anasını adamlar kaç yıllık efsane rx serisine 4 zamanlı dediler yaa helal olsun.
kardeş 20/50 yağ getireyim mi senin 4 zamanlı rx sine koyarsın...![]()
![]()
o motorun üstüne kaç racer ybr geçti. ama 4 zamanlı rx e bindik nasıl yaptu kuzenler bilmem ben pejodan anlarım. antalyada buluşun nasıl yaptıgını sölesin.
o motorun üstüne kaç racer ybr geçti. ama 4 zamanlı rx e bindik nasıl yaptu kuzenler bilmem ben pejodan anlarım. antalyada buluşun nasıl yaptıgını sölesin.
uehuheueh senin kuzenler seni gazlamış o zaman takmışlardır 4 zamanlı bi motor üzerinesenin motor kötüymüş o zaman. 115 daha çok tutuluyo ama benim fikrim 135 king 4 zamanlı
hiçbir parca sorunu olmaz emin olgüzel motor ama onların parçası filan bulunuyormuymuşki yaw onu araştırda öyle al...
pejodan anlıyosan bilmediğin konularda ahkam kesme kardeşim...
bilmeyenleride yanlış yönlendirme+ 115 burda çok tutuluyo diye bişey şöyle oluyo beldeyama rx serisini getirdiği zaman 115 lerın fiyatı ile 135 arasında aşırı bir fiyat farkı vardı+
135 ler 1 sene sonra geldi ve fiyatları 301 mz den pahalı idi herkez o fiyatları veremeyeceği için 115 daha fazla satıldı..
anlaşılmıştır umarım...