2009 yaz için gezi katılımcıları aranıyor

arkadaşlar 2009 yaz için bir gezi düşünüyorum ben marmarisde oturuyorum 2 günlük bir gezi olacak haftasonu için marmaris den fetiye ordan da çavdır yaylasına bir gezi düşünüyorum bu geziye katılacak arkadaşlar arıyorum cevab larınızı bekliyorum

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hazıranda marmok var galiba, bizde ona gidicez :)

bende 2009 yaz icin kusadasından cıkıp sizin o taraflara gelmeyi planlıyorum umarım marmariste gorusuruz.

vayy be herkes bi yerlere gidiyo biz çan çin çon motorlar ile köyde dolasıyoz :D

ahriman canakkaleden kusadasında bulusup sahil yolundan marmaris fethiye datca kumluca antalya manavgattan konya afyon eskisehir bursa canakkale izmir kusadası olarak ben düsünüyorum sana uyarmı

ahriman canakkaleden kusadasında bulusup sahil yolundan marmaris fethiye datca kumluca antalya manavgattan konya afyon eskisehir bursa canakkale izmir kusadası olarak ben düsünüyorum sana uyarmı

uyar tabii abi. güzel bir rota. benimde gitmek istediğim yollar bunlar. marmok' a da uğramak istiyorum. özel mesaj olarak msn adresimi atayım abi istersen daha detaylı konuşabiliriz. ölüm olmazsa bu geziyi bu yaz yapmak istiyorum ben. tam aklımdan geçirdiğim günlerde iyi denk geldi.

melcor09 ben hasan kusadasında karabulut tic calısıyordum 3 gün önce ayrıldım

ahriman canakkaleden geliryorsun tamammı

muratcan katılırmısın sende

Son düzenleme:
arkadaslar bence once gezi icin tam bir rota belirlenmeli daha sonra rota uzerinde katılımcı arkadaslar bu rotaya nerede ne zman dahil oalcaklarını bilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar