bu motor alinabilir mi

zaten kendiside 250apiralla kullnıyo ve tahminem motorlar hakkında cok bilgisi var birde yani benim dusuncemde" iyi bi kullanıcıdan oneri aldim "
kullanım seklim ise her gun okul gitgel 16km ve aksamlarida sehir isi ve sahil yolu(basma yeri:D) gezi sanirim uygun olacak
ve acıkcasi coook heveesliyim inanin cook uzun suredir motorsiklet istiyorum ve her severinde ucundan donuyorum(arabayi değiştirme ki hala taksitleri bitledi her ay 500, koye ev yaptirdik oda yeni bitti icinin taksitleride 2 ay sonraya bitiyo ancak duze cıktım yani

bunun üzerinde oturacağını düşünen varmı arkadaşlar cidden :mrgreen:
bu motor benim dizime geliyo boyu ve otobana çıkması ölümle eş değer, otobanda yasak olup olmadığını bilmiyorum. .

Dizine mi geliyo?
Sen daha önce aprilia tuono gördün mü?
Bu arada engineng makina 2006 çıkışlı parçası var benzinide öyle dediğiniz gibi 600 cc kadar yakmıyor.
100 kmde 3,5-4 litre yakıyor alet
He parçası yok diyolar ya hepsi sallama abi istediğiniz parçayı bulurum size kime ne lazım :)
Fiyatta iyi engineng bence kaçırma al bunu..

Son düzenleme:
emrah abi(yasim 23 sanirim benden buyuksunuz)
size guveniyorum ve arkadaslar yakında haber veririm istye gelecegim zamanı
(gerçi daha satıcıyı aramadım)
en azinda bir iki kilşiyle tanışmıs olurum
haber verecegim zamani hasretle bekliyorum :D:D:

bu arada meraktan soruyorum 2 gosterge var e tamam anladim devir ve hız
ordadaki dijital ekran ne ?

başlık sahibi arkadaşım merhaba

bu motor bahçelievlerdeki motovizyonda duruyor ve motor yakmasından dolayı yeni motor yapılmış. fiyatı o yüzden makul görünüyor. nerdenmi biliyorum. 1-2 ay önce oraya uğradığımda dükkan sahibi öle demişti. konsinye satıyorlarmış o motoru. karar senin.

Moderatör
Nacizane fikrim, eski bir Gilera GFR 125 kullanıcısı olarak;
125 cc iki zamanlı motorları küçümsememek lazım. Özellikle Aprilia ve akrabası niteliğinde olan Gilera'yı. Kesinlikle başlangıç motoru niteliğinde değillerdir. Seri ve hızlı motorlardır.
Alınır mı? Evet alınır, benzin masrafı biraz daha fazla olmasına rağmen verdiği keyif için alınır :)

başlık sahibi arkadaşım merhaba

bu motor bahçelievlerdeki motovizyonda duruyor ve motor yakmasından dolayı yeni motor yapılmış. fiyatı o yüzden makul görünüyor. nerdenmi biliyorum. 1-2 ay önce oraya uğradığımda dükkan sahibi öle demişti. konsinye satıyorlarmış o motoru. karar senin.

yeni motor yapilmıs derken ne kastettin ki anlamadim yani tamamen değişmiş mi

konsinye satıyorlarmı (anlamadım)??

alınabilecek motor.

ama 2 zamanlılar herkezin bildigi üzere farklı kullanım tarzı içindir. daha egzantrik ihtiyaçlara yöneliktir ve bu ihtiyaçları yerine getirirken de yine özel istekleri olur (daha fazla yakıt gereksinimi, daha sık aralıklarla rektefe ve benzeri...)

özel bir motosiklet mi (2 zamanlı ve ilandaki gibi replicaya yakın aletler) yoksa pratik bir motosiklet mi (piyasanın çok satan 4 zamanlı 125 cc motosikletleri) istedigine kararını tam olarak vermişsen ilandaki alet gayet yerinde bir tercih. bu tarz aletler 4 zamanlıların veremeyecegi keyfi verecektir fakat yine 4 zamanlı pratikliginden de uzaktır.

Son düzenleme:
arabam taklasim olarak lmde 300lira yakıyor bundan biraz daha asağıda oldumu altından kalkabilirim

yazmadan duramadım: racinge karşı en ufak bir tutku hissetmeyen ben, şu iki zamanlı 125-250 cc motorları sürmek için dayanılmaz bir istek hissediyorum yahu. motosiklet konusunda mantıgın sesi her zaman birinci tercih olmuyor, belki de olması gerekmiyor. eger içinde aşk varsa al arkadaşım. motor işi aşk işidir.

yazmadan duramadım: racinge karşı en ufak bir tutku hissetmeyen ben, şu iki zamanlı 125-250 cc motorları sürmek için dayanılmaz bir istek hissediyorum yahu. motosiklet konusunda mantıgın sesi her zaman birinci tercih olmuyor, belki de olması gerekmiyor. eger içinde aşk varsa al arkadaşım. motor işi aşk işidir.
sana katiliyorum motor isi tamamen sevgi

tabi sen beğendiysen sorun yok
ama dikkat et bu motorun far ve kafa grenajını kırsan
bi dünya masraf olacağını düşünüyorum
motorda gerçekten 2006 çıkışlıysa
motor yaktıysa yağsız binip piston segman silindir değişmiştir
idare eder kötü olmaz
fiyat ta diğer rakiplerine göre iyi
ama parana kıy 2008 modeli al kafan rahat olsun
4000lira varsa ayırdığın motor gerçekten temizse cbr 125 e kıyasla değer bi motor performans olarak

tabi sen beğendiysen sorun yok
ama dikkat et bu motorun far ve kafa grenajını kırsan
bi dünya masraf olacağını düşünüyorum
motorda gerçekten 2006 çıkışlıysa
motor yaktıysa yağsız binip piston segman silindir değişmiştir
idare eder kötü olmaz
fiyat ta diğer rakiplerine göre iyi
ama parana kıy 2008 modeli al kafan rahat olsun
4000lira varsa ayırdığın motor gerçekten temizse cbr 125 e kıyasla değer bi motor performans olarak

mantıgın sesi konuştu :)

yeni baslayacagim için biyerlerini kıracagımdan eminim :D
ama dikkatli olup yavas surecegime anneme soz verdim tabi ne kadar sure tutatim bilemem zeten cook ta fazla hız merkım yok en azından arabada oyleydi

yeni baslayacagim için biyerlerini kıracagımdan eminim :D
ama dikkatli olup yavas surecegime anneme soz verdim tabi ne kadar sure tutatim bilemem zeten cook ta fazla hız merkım yok en azından arabada oyleydi

bütün mesajları okudum bazıları dogru bazıları asılsız. italyan kalitesi japonla bile kıyaslanmaz. parcasınıda her türlü bulursun. kullanımı zor mor degil, 4 zamanlı çinliden çok rahat kullanırsın. yıllarca mz kullandım kendim icinde artcıların soyledigide bu ne rahat motormus oldu. çabukmu ölüyormus ? aprilla o alet. bi 15 sene kullan sonra ölebilir belki oda bakmazsan, anladın sanırım. cbr 125mi ? degil cbr cbf250 ye tek teker toz yutturursun onunla. 93 model rs125 kullandım, bu motoru şahsen kullanmadım ama gercekten tek farkı grenajsa ve temizse mesaj atıyorum elemana birazdan takas için. fazla vakit kaybetme bence :bounce:

Sergeant eğer mesleğin satıcılıksa inan cok doğru bi tercih yapmissin çünkü mükemmel bi ikna kabiliyetin var
sabah arayacam saticiyi bakalım işin aslı nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar