İşini Bırakıp Motosikletle Gezecek

[IMGL]http://img4.imageshack.us/img4/4016/hiddinkao5.jpg[/IMGL]Guus Hiddink'in ilginç hayali

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin yeni teknik direktörü, Rusya Milli Futbol Takımı'nın da çalıştırıcısı Guus Hiddink, “2010 Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakıp, Harley Davidson'ımla gezeceğim” dedi.

Chelsea'de Luiz Felipe Scolari'den boşalan koltuğa geçen hafta oturan Hiddink, Sunday Mirror'a verdiği demeçte, 2010 Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakacağını açıkladı.

Daha sonra da Harley Davidson motosikletiyle gezeceğini belirten 62 yaşındaki Hollandalı teknik adam, “Ayrıca, Tanzanya'daki yoksullar için yürüttüğüm projemle de özel olarak ilgileneceğim” diye konuştu.

Yeni takımının, dün Federasyon Kupası'nda Watford'a 3-1 galibiyetle biten maçını izleyen Hiddink, ilk hedefinin, Avrupa Şampiyonlar Ligi elemeleri olduğunu belirtti. “Bu görev, bana Roman Abramoviç tarafından bizzat verildi” diyen Hiddink, bu zor bir iş olsa da üstesinden gelebileceğini, takımda bu yeteneği görebildiğini ifade etti.

Hiddink, Chelsea'deki geleceğine ilişkin bir soruya da, “Bunu şimdiden bilemeyiz. Prensipte, sezon sonunda Rusya Federasyonu'na döneceğim. İki senaryo var. Dönmek veya başarılı olup, devamını beklemek” cevabını verdi.

Kaynak:A.A.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani.. pop star olmadan, sağını solunu açmadan, dizilerde belinde silahla rol kesmeden yada top tepmeden; dürüst ve düzgün bir şekilde çalışarak biraz birikim yapabilirsek neden olmasın.. bizde yaparız bi gün..

Neden işini bırakıyo ki,hem çalışsın hem gezsin.. Çalışmadan olur mu.. ?

yani.. pop star olmadan, sağını solunu açmadan, dizilerde belinde silahla rol kesmeden yada top tepmeden; dürüst ve düzgün bir şekilde çalışarak biraz birikim yapabilirsek neden olmasın.. bizde yaparız bi gün..

öyle bir yazmışınız ki sanki popstarların, topçuların namussuzluk yaparak para kazandığı izlenimi çıkıyor.:farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hudding gezmicekte ben gezcem sadece fenerden aldığı parayla ömrünün sonuna kadar gezer.

öyle bir yazmışınız ki sanki popstarların, topçuların namussuzluk yaparak para kazandığı izlenimi çıkıyor.:farao:

hayır ben kolay para kazanmaktan bahsediyorum.

kimsenin ahlakını sorgulamak, kimseye çamur atmak gibi bir niyetim yok. vatana milete zarar vermediğine inandığım müddetçe..

bende işi bırakıp motorla gezeceğim diyeceğim ama işi bırakırsam her gün gidiş geliş 100 km olan yolu her gün yapamaz ve daha az motora binmiş olurum :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hak yolunu bulmuş demek. parayı bulsam bende yapacam ama şimdilik maleseff:pale:

adam gelmis 62 ye, para desen var basari desen yakalamis.. biraz da harleyi ile gezsin ne calisicak.. hakkidir

para var saadet var para yok saadet yok bu arada saadet benim kız arkadaşım:p

ilkokul 4 esprisi

dayanamadım aklıma geldi

Yakışır,tipini Harley'e elverişli buldum:cherry:

hayatın tadı baska turlu nasıl cıkarkı...motosıklet motosıklet hayat bundan ibaret...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
adamın içinte özgürlük var,ayrıca sitresli bir işi varmış. en güzel sitres atma işi motorla uzun yol yapmaktan geçer.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar