1500tl. PARA VAR BANA İKİNCİ EL MOTOR ÖNERİRMİSİNİZ..

ARKADAŞLAR ELİMDE 1500 TL. PARA VAR BANA MOTOSİKLET ÖNERİRMİSİNİZ.
ZATEN ÇİN ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. ONUN DIŞINDA BAŞKA MOTORLARDAN ÖNERİRMİSİNİZ..şimdiden teşekürler..

eğer çinlilere karşı bi takıntın yoksa ve aldığın motora iyi bakıcaksan as kullanılmış bi 150 zat:pama temiz bi japon bulursanda kaçırma derim:)Bide sahibinden.com'u bi kurcala orda oluyo güzel motorlar bütçene uygun bişey bulursun;)

2004-2005 honda cgl 125 ler var.. sahibinden.com da.. bakımlarını aksatmadığın sürece miras bile bırakırsın..

Son düzenleme:
eğer çinlilere karşı bi takıntın yoksa ve aldığın motora iyi bakıcaksan as kullanılmış bi 150 zat:pama temiz bi japon bulursanda kaçırma derim:)Bide sahibinden.com'u bi kurcala orda oluyo güzel motorlar bütçene uygun bişey bulursun;)

arkadaşım çinlerin ömrü çok kısa oluyor diyorlar o yüzden çin motorlarına yaklaşmak istemiyorum..zaten scooter almycam.yinede tşk

arkadaşım çinlerin ömrü çok kısa oluyor diyorlar o yüzden çin motorlarına yaklaşmak istemiyorum..zaten scooter almycam.yinede tşk

çinmalı ve özellikle scootersa ömürleri evet kısa olabiliyor. Kullandım, biliyorum. Çin malınında ömrüne ömür katarsın ama, özellikle scooter sa masraf edersin.

arkadaşım sport yada tourıng olcak

Soory ama, o fiyata istediğin tarz motor yok. Ramzey vs emsallerinin 125 lik sport modelleri var ama onların bile piyasası senin bütçenden çok daha yüksek, zaten istediğin gibi japon değil.. Sen ne düşündün elindeki bütçeyle ? Kafanda hiç marka model vs yokmu =?

CBA

evet kadeş o paralara çok zor sen 2.el ybr filan bak belki denk gelir o fiyata...

çinmalı ve özellikle scootersa ömürleri evet kısa olabiliyor. Kullandım, biliyorum. Çin malınında ömrüne ömür katarsın ama, özellikle scooter sa masraf edersin.

Benimki sadece bi düşünceydi:pbenmde motorum çinli yani allah bozmasın aramızda çok iyi bide şu vergilerini ödiyebilsem 3 sneedir ödememişim dahada iiyi olcak keratanın allahtan bi hastalığı yok:queen:ama tabiki kıyaslama yaparsak çin ve japon arasında baya bi fark var ama bunlarda bütçe meselesi yanlış anlaşılmak istemem:pybr'nin tipini sevmesemde sorunsuz we bol km yaptığını duymuştum sen ona bak bide istersen:cat:

2. el ybr bile o mevlaya temiz bişey bulması zor.. Çünki
alım satım plaka zaten 250 tl gibi tutuyor. Bu durumda 1250 tl lik motor bakması gerekecek.. Bütçene 200-300 tl ekleyebilirsen ikinci el Honda cg 125 titan, cgl 125 veya ybr 125 bak derim.. Senin için bu bütçeyle japon ve kaliteli olarak başka alrernatif aklıma gelmiyor. Bu motorlar için bile bütçene 200-300 tl takviye eklemen gerekebilir.

evet kadeş o paralara çok zor sen 2.el ybr filan bak belki denk gelir o fiyata...

arkadaşlar ben zaten ikinci el arıyorum zaten bu fiyata sıfır motor nerdeee:p:wiinkk:

alım satım plaka zaten 250 tl gibi tutuyor. Bu durumda 1250 tl lik motor bakması gerekecek.. Bütçene 200-300 tl ekleyebilirsen ikinci el Honda cg 125 titan, cgl 125 veya ybr 125 bak derim.. Senin için bu bütçeyle japon ve kaliteli olarak başka alrernatif aklıma gelmiyor. Bu motorlar için bile bütçene 200-300 tl takviye eklemen gerekebilir.[/QUOT

arkadaşlar ben zaten ikinci el arıyorum zaten bu fiyata sıfır motor nerdeee:p:wiinkk:

alım satım plaka zaten 250 tl gibi tutuyor. Bu durumda 1250 tl lik motor bakması gerekecek.. Bütçene 200-300 tl ekleyebilirsen ikinci el Honda cg 125 titan, cgl 125 veya ybr 125 bak derim.. Senin için bu bütçeyle japon ve kaliteli olarak başka alrernatif aklıma gelmiyor. Bu motorlar için bile bütçene 200-300 tl takviye eklemen gerekebilir.[/QUOT

masrafların haricinde 1500tl. param var:cat:

Son düzenleme:
masrafların haricinde 1500tl. param var:cat:[/QUOTE]

o zaman dediğim gibi ybr-cgl-cg titan bakabilirsin ..sahibinden.com da var istediğin gibi motorlar..

masrafların haricinde 1500tl. param var:cat:

o zaman dediğim gibi ybr-cgl-cg titan bakabilirsin ..sahibinden.com da var istediğin gibi motorlar..[/QUOTE]

o zaman dediğim gibi ybr-cgl-cg titan bakabilirsin ..sahibinden.com da var istediğin gibi motorlar..
[/QUOTE]

senin dediginde dogru arkadaşım cg lerin ömrü çok uzun oluyormuş eger iyi bakarsan senin üzmez diyorlar..cg benimde çok hoşuma gidiyor..:wiinkk:

Son düzenleme:
Kymco CK125! 1250'ye temiz bulursun.Masraflarda aradan çıkmış olur.Masraf için harcayacağın parayıda kask,mont,vs. için kullanırsın.

Kevın'da yazmış zaten:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar